Albir – Spania

Hotell Albir Playa ligger ved innkjøringen til El Ablir, 500 meter fra stranden og 300 meter fra sentrum. Alle rom har bad, toalett, vask, satellitt - TV, aircondition, telefon, safe og minibar. Hotellet kan tilby restauranter og barer, svømmebasseng, boblebad og SPA-avdeling med rabatt til hotellets gjester. Dette er et av våre populære stamhotel mange liker å komme tilbake til år etter år.

Vi kan benytte anledningen til å ta en tur til Altea. Den spreke kan spasere langs strandpromenaden, men for dem som ønsker å ta bussen går den hver halve time. Benidorm ligger like ved, kun 6 km. fra El Albir, og er spesielt kjent for sin lange sandstrand. Byen er for mange kjent som Europas svar på Las Vegas, men den har også en koselig gammel bydel. Benidorm har noe å tilby alle.

Eller bli med til fantastiske Maserof hvor det har blitt tråkket vin fra romertiden og den dag i dag oppleves vintråkking hver september. Storbyen Alicante byr på brede avenyer så vel som smale gater i den jødiske barrioen fra sen middelalder.

Eller finnes flere utfluktsmuligheter; Guadales, Valencia, Murcia etc.

REISEFAKTA

8 dagers tur:
Pris pr. person fra kr. 7495,- ved 40 deltagere
Tillegg enkeltrom fra kr. 1729,-

15 dagers tur:
Pris pr. person fra kr. 11190,- ved 40 deltagere
Tillegg enkeltrom fra kr. 3458,-

Prisen inkluderer:

  • Fly Oslo eller Bergen/Trondheim - Alicante t/r
  • Transfer flyplass - hotell t/r
  • 7/14 overnattinger på Hotel Albir Playa i dobbeltrom
  • 7/14 frokoster - 7/14 middager på hotellet
  • Lokal plass-sjef - rep fee
  • Nødvendige avgifter