Den spanske solkysten – Torremolinos / Spania Gran Hotel Cervantes by Blue Sea

Det fabelaktige 4-stjerners Gran Hotel Cervantes by Blue Sea har stilfull og komfortabel innkvartering og omfattende fasiliteter med en fantastisk beliggenhet i hjertet av Torremolinos, med vakker utsikt over havet og stranden bare 500 meter unna.

Rommene på Gran Hotel Cervantes Torremolinos består av 398 rom av varierende størrelse, egnet for opptil fire personer. Komplett med eget bad og balkong eller terrasse, de fleste med havutsikt, disse rommene er elegant og komfortabel, perfekt for en avslappende ferie.

Det store utendørs svømmebassenget på Gran Hotel Cervantes er flott for en forfriskende dukkert etter å ha slappet av med soling på de romslige solterrassene. Det oppvarmede bassenget på taket av Gran Cervantes Hotel kan skilte med praktfull utsikt over området og det glitrende Middelhavet. Hotellets spa tilbyr gjestene avslappende behandlinger og massasjer samt bruk av badstuen. Hvis du føler deg mer aktiv, er det treningsstudio på Gran Hotel Cervantes, samt bordtennis og biljard.

Restauranten på Gran Hotel Cervantes Torremolinos tilbyr deilige buffet retter med internasjonale og andalusiske valg. Byen Torremolinos er fylt til randen med flere valg av kafeer, barer og restauranter, så du vil bli bortskjemt!

Her kan vi ha utflukter til Gibraltar – Granada – Mijas – Ronda - Cordoba etc.

REISEFAKTA

8 dager:
Pris pr. person fra kr. 7095,- ved 40 deltagere
Tillegg enkeltrom fra kr. 945,-

15 dager:
Pris pr. person fra kr. 10390,- ved 40 deltagere
Tillegg enkeltrom fra kr. 1890,-

Prisen inkluderer:

  • Fly fra Oslo eller Bergen/Trondheim - Malaga t/r
  • 7/14 netter i dobbeltrom m/dusj & wc
  • 7/14 frokoster - 7/14 middager på hotellet
  • Transfer flyplassen - hotellet t/r
  • Norsktalende repr. tar imot på flyplassen og ordner med utflukter