Julemarked i Lübeck

4 dagers tur -
avreise 27/11-2017

Lübeck er kjent som en gammel Hansaby. Helt siden år 1000 har det vært handelsplass hver hvor byen i dag ligger. Denne såkalte "marsipanbyen" var selvstendig stat på linje med Hamburg og Bremen helt fram til 1937. Her finner vi en rekke tyske spesialiteter som marsipan, sjokolade, m.m. Lübeck har et imponerende julemarked som åpner i slutten av november og varer helt fram til lille juleaften. Her kan man få kjøpt mange flotte presanger til hele familien.

1. dag, 27. november: Hjemsted – Gøteborg

Avreise fra Dokka skysstasjon kl. 08.30, med påstigning på turen til Oslo. Fra bussterminalen Oslo kl. 12.00. Påstigning langs E6 gjennom Akershus og Østfold og nødvendige pauser tas underveis. Vi ankommer Gøteborg i god tid før avgang med Stena Line kl. 18.45, og sjekker inn på våre lugarer. Felles julebuffet på kvelden.

2. dag, 28. november: Kiel – Lübeck

Vi spiser frokost om bord før ankomst Kiel kl. 09.15. Etter at alle har kommet seg om bord i bussen, kjører vi til Lübeck. Turen tar ca 1 time og vi passer på å få i oss litt mat før vi møter guiden vår som tar oss med på en sightseeing slik at vi kan bli litt kjent fra kl. 14.00. Etter sightseeingen sjekker vi inn på Park Inn by Radisson Lübeck, som ligger sentralt i Lübeck og har resten av ettermiddagen til egen disposisjon. Vi møtes til felles middag på hotellet på kvelden.

3. dag, 29. november: Lübeck

Vi starter dagen med frokost på hotellet og har deretter hele dagen til egen disposisjon i Lübeck for julehandel i de mange spennende butikkene og julemarkedet.

Vi møtes igjen ved bussen ca kl. 16.00 og starter på hjemreisen. Vi kjører tilbake til Kiel og går om bord i Stena Line sin ferje som har avgang kl. 18.45. Felles julebuffet om bord

4. dag, 30. november: Gøteborg - hjemsted

Vi spiser frokost om bord før ankomst Gøteborg kl. 09.15. Vi finner igjen bussen og starter på siste etappen hjem. Vi tar nødvendige stopp underveis, og vi kan også ta en stopp for litt svenskehandel. Vel hjemme håper vi alle har hatt en fin førjulstur!

REISEFAKTA

Pris pr. person kr. 5170,-
Prisen inkluderer:

  • Busstransport i moderne turbuss
  • Båt Gøteborg - Kiel i dobbel innv.lugar t/r
  • 2 frokoster og 2 julebord all inclusive på båten
  • 1 natt på hotell i dobbeltrom
  • 1 frokost og 1 middag på hotellet
  • Sightseeing med guide

 
Tillegg for enkeltrom kr. 895,-

Påmelding innen 10/10-2017. Tlf. 61 12 06 00