PITLOCHRY – SKOTTLAND

4 dagers tur -
avreise 9/6-2017

Åsane Hagelag fra Bergen har bestilt denne turen, og de har 3 ledige plasser. Har du lyst til å være med? Ta kontakt med oss dag vel!

1. dag, 9. juni: Bergen - Aberdeen - Pitlochry

Oppmøte på Flesland senest 2 timer før avgang med Widerøe kl. 08.45, ankomst Aberdeen kl. 09.05 (lokal tid). Her venter bussen og sjåføren og tar oss med til Pitlochry, underveis tar vi turen innom Branklyn Garden. Vi sjekker inn på vårt hotell i Pitlochry, Fishers Hotel. Om kvelden er det middag på hotellet.

2. dag, 10. juni: Rossie House and Garden & Glendoik Garden

Frokost på hotellet. I dag tar vi turen til Rossie House and Garden & Glendoik Garden. I dag er det lunsj underveis på et passende sted. Tilbake på hotellet om ettermiddagen. Om kvelden er det middag på egenhånd.

3. dag, 11. juni: Cluny House Garden & Scottish Plant Hunters Garden

Frokost på hotellet. I dag tar vi turen først til Cluny House Gardens, deretter tilbake til Pitlochry der vi besøker Scottish Plant Hunters Garden. Om kvelden er det middag på egenhånd.

4. dag, 12. juni: Pitlochry - Aberdeen - Bergen

Frokost på hotellet før vi sjekker ut fra rommene og reiser tilbake til Aberdeen. Tid til besøk i David Welch Winter Garden før avreise til flyplassen. Dere blir kjørt til flyplassen i god tid før avgang med Widerøe kl. 18.40 - med ankomst Bergen kl. 20.55.

REISEFAKTA

Pris pr. person kr. 8275,-
Prisen inkluderer:

  • Fly Bergen - Aberdeen t/r
  • Busstransport inkl. sjåfør under hele oppholdet
  • 3 overnattinger på hotell i Pitlochry i dobbeltrom
  • 3 frokoster og 1 middag på hotellet
  • 1 lunsj på dag 2
  • innganger: Branklyn Garden - Rossie House and Garden - Glendoik Garden Center - Cluny House Gardens - Scottish Plant Hunters Garden - David Welch Winter Garden.

 
Tillegg for enkeltrom kr. 750,-

Påmelding snarest!