RØROS MED SPELET ELDEN

3 dagers tur -
avreise 31/7-2017

Historien er hentet fra vår felles nordiske historie, og er den del av den store Nordiske krigen først på 1700-tallet. Elden, eller Det brinner en eld, er et norsk, historisk musikkspill som har blitt oppført utendørs på Røros og de fredede slagghaugene hvert år siden 1994. Det er et stykke med hat, krig og kjærlighet. Spelet framføres av profesjonelle aktører samt frivillige amatører og lokale skuespillerkrefter. 

Turen gir ellers mulighet for å bli godt kjent med Røros, med en guidet byvandring og god tid på egen hånd. Komfortabelt opphold på Røros Hotell.

PROGRAM DAG FOR DAG

MANDAG 31. JULI: OSLO – RØROS

Avreise fra Oslo Bussterminal kl. 08.00. Påstigning etter ønske på strekningen Oslo – Lillestrøm – Hadeland – Gjøvik (tilslutning fra Fagernes, Dokka og Lillehammer) – Hamar – Elverum osv. gjennom Østerdalen. Med gode pauser underveis ankommer vi Røros Hotell ut på ettermiddagen. Vi møtes til middag og hyggelig samvær om kvelden.

TIRSDAG 1. AUGUST: RØROS

Etter en god frokost, starter vi med en underholdende og svært interessant byvandring med bl.a. Røros kirke. Utover ettermiddagen blir det god tid til å utforske Røros på egenhånd. Vi møtes til middag og etter hvert spaserer vi noen minutter til de fredede slagghaugene hvor spelet Elden blir framført. I pausen blir det mulighet for litt å spise og drikke. Vi har gode reserverte sitteplasser.

ONSDAG 2. AUGUST: RØROS – OSLO

Etter en sen kveld tar vi oss god tid med frokosten i dag. Etter hvert finner vi våre plasser i bussen og starter hjemturen. Vi tar pauser underveis og utover ettermiddagen bringer vi hver enkelt tilbake til utgangspunktet.

REISEFAKTA

Pris pr. person kr. 3650,-
Prisen inkluderer:

  • Turen i moderne turbuss
  • Hotellovernattinger
  • Frokoster og middager
  • Bergstadvandring
  • Billett til Spelet Elden

 
Tillegg for enkeltrom kr. 600,-

Påmelding innen 1/6-2017. Tlf. 61 12 06 00