RØROSMARTNAN

4 dagers tur - 
avreise 23/2-2017

Vintermarkedet Rørosmartnan er en nasjonal begivenhet med rundt 70.000 besøkende hvert år. Disse fem februar dagene forvandles Røros til en livlig markedsplass med et yrende folkeliv hele døgnet, på serveringssteder og danselokaler, på basarer og tombolaer, i ferdasgårder, på overnattingssteder og på alle kulturarrangementene. Størstedelen av martnan foregår i de to hovedgatene på Røros, og over 250 utstillere er på plass i gatene og i Martnanshallen.

Alle fem martnansdagene byr på en herlig blanding av tradisjonelle og nye arrangement.

Bli med på Rørosmartnan og la deg bergta!

Vår «base» for opplevelsene er Savalen Fjellhotell & Spa. Det tradisjonsrike hotellet har i flere tiår blitt eiet og drevet av familien Hektoen, og har i de siste årene gjennomgått omfattende utbygginger, bl.a. et fantastisk Spa anlegg med stort svømmebasseng.

Denne 4 dagers turen er tenkt som et fritt fram. Vi kjører til Martnan både fredag og lørdag, men vår tanke er: Dette er fritt fram. Det er altså mulig å bli med bussen begge dager, eller benytte den ene dagen for å slappe av og nyte hotellets fasiliteter og/eller turmuligheter.

PROGRAM DAG FOR DAG

23. FEBRUAR: OSLO – SAVALEN

Avreise fra Oslo Bussterminal kl. 08.00. Påstigning etter avtale på strekningen Oslo – Lillestrøm – Nittedal – Gjøvik (tilslutning fra Fagernes og Dokka) – Hamar – Elverum osv. gjennom Østerdalen. Med gode pauser underveis ankommer vi Savalen ut på ettermiddagen. Vi blir servert kaffe og litt å bite i under innsjekking. Hotellet er kjent for sin utsøkte mat, den tester vi under middagen første kvelden. Etter hvert blir det mulighet for en svingom i baren.

24. – 25. FEBRUAR: SAVALEN – RØROSMARTNAN

Etter en god, lang frokost kjører bussen til Røros, med retur ca.kl. 17.00, eller etter avtale. Hotellet venter med middag og sosialt samvær. Som nevnt i innledningen: Utflukter må man ikke bestemme på forhånd, om man velger å ta det med ro en dag tar man det «på sparket». Lørdag kveld hygger vi oss med stort Østerdalsbord, med tradisjonsmat av alle slag.

26. FEBRUAR: SAVALEN – OSLO

Vi tar oss god tid til brunsj før vi starter på hjemturen. Det blir pauser underveis, og i løpet av ettermiddagen bringer vi hver enkelt tilbake til utgangspunktet.

REISEFAKTA

Pris pr. person kr. 4950,-
Prisen inkluderer:

  • All transport som nevnt i programmet
  • Hotellovernattinger
  • Frokoster
  • Middag torsdag og fredag
  • Stort Østerdalsbord lørdag
  • Lang "Brunsj" før avreise søndag

 
Tillegg for enkeltrom kr. 540,-

Snarlig påmelding! Tlf. 61 12 06 00