Seniordans i Allon, Spania – på den hvite kyst 2018

10 dagers tur med avreise 9. oktober 2018 fra Harstad/Narvik lufthavn Evenes.

Allon Mediterrania Hotel ligger i Villajoyosa mellom byene Alicante og Benidorm på Spanias østkyst, Costa Blanca, med 310 soldager og en gjennomsnittlig temperatur på + 23C. Middelhavsbyen Villajoyosa er en sjarmerende fiskerlandsby - hvor det anbefales å besøke fisketorget som er åpent hver ettermiddag - små kafeer og idylliske bygninger.
Danseleder Irma-Hanne Bakkan. Dans fra kl. 10.00 - 12.00 de fleste dager.

Dag 1 9. oktober: Narvik – Alicante
Oppmøte senest 2 timer før flyavgang fra Evenes/Narvik- med Norwegian kl.15.45 Oslo/Gardermoen kl.17.30 –videre fra Oslo direkte kl. 20.00 til Alicante med ankomst kl. 23.45. Etter ankomst Alicante blir dere møtt av vår representant som vil ta dere med buss til vårt hotell, Allon Mediterrania.
Allon Mediterrania Hotel er «vårt» hotell og åpnet i juli 2010. Det har 99 rom, alle med terrasse og utsikt mot Middelhavet, Rommene er utstyrt med klimaanlegg, TV med digital- og satellitt, internett, safe, hårtørrer og minibar. Hotellet har utendørs svømmebasseng med gode solmuligheter.

Dag 2/ 10.oktober til dag 9 17. oktober:
I Villajoyosa /utflukter på egen hånd – Albir, Altea, Benidorm - med buss eller taxi.
Altea er et kunstsentrum i Spania. Gamlebyen gjenspeiler et stort utvalg i kunst og håndverk. Den er verd et besøk også på grunn av arkitekturen og historien. Middelhavets kuppel blir landsbyen kalt. Her finner en også mange flotte restauranter og hyggelige kafeer og barer. El Albir er også herlig og strandpromenaden må bare oppleves på dagtid og kveldstid.

Utfluktsforslag:
Valencia
Vi kan ta turen til Valencia, Spanias tredje største by. I Valencias gamle bydel besøker vi den flotte katedralen El Seo. Det blir også besøk på Spanias største innendørs matmarked. På slutten av dagen blir det mulighet til litt shopping i handlegaten Colo eller på Spanias største varehuskjede El Corte Ingles.
Lunsj underveis denne dagen.

Maserof
Museo Maserof evt. med marked i Jalon (Lørdager) eller evt. Moraira (fredager.) Museo Maserof er en fantastisk restaurant som ligger midt oppe i fjellet Sierra Bernia. Her har de samlet antikviteter i en mannsalder og vi får se fantastiske rariteter fra århundrer. Man lager egen, fottråkket vin og maten lages av en stjernekokk.

Tarbarca
Vi kan besøke Sjørøverøya Tarbarca, med lunsj på øya. Vi drar ut fra saltbyen Santa Pola med båt og får en hyggelig dag på Middelhavet- lunsjen spiser vi på den berømte piratøya.

Dag 10/ 18. oktober: Alicante – Narvik
Etter frokost på hotellet er det bussavgang etter nærmere avtale. Flyavgang med Norwegian med avgang kl. 15.40 med ankomst Oslo/Gardermoen 19.20 – videre fra Oslo kl. 20.50 med ankomst Narvik kl. 22.30.

Reisefakta

Pris pr. person fra kr. 12415,-

Inkludert i prisen:

  • Fly Narvik - Oslo - Alicante t/r
  • Alle pr. i dag kjente flyskatter
  • Transfer flyplass/hotell t/r
  • 9 overnattinger på Hotel Allon Mediterrania
  • 9 frokoster - 8 middager - 1 lunsj i erstatning for middag 1. kveld
  • Norsktalende representant på stedet
  • Danseleder Irma-Hanne Bakkan

Tillegg for enkeltrom kr. 1860,-

Tillegg for utflukter.

Bagasje: 2 kolli innsjekket bagasje a maks 20 kg pr kolli pr person + 10 kg håndbagasje 55x40x23 cm.