Seniordans på Albir Playa Hotel & Spa 2018

15 dagers tur med avreise 18. september 2018 fra Trondheim.

Hotell Albir Playa ligger ved innkjøringen til El Albir, 500 meter fra stranden og 300 meter fra sentrum. Alle rom har bad, toalett, vask, satellitt – TV, aircondition, telefon, safe og minibar. Hotellet kan tilby restauranter og barer, svømmebasseng, boblebad og SPA-avdeling med rabatt til hotellets gjester.

Dag 1:                         Trondheim  - Alicante
Oppmøte senest 2 timer før flyavgang fra Trondheim/ Lufthavn med Norwegian D85339, med avgang kl. 20.45  direkte til Alicante med ankomst kl. 00.50.  Etter ankomst Alicante blir vi møtt av vår representant som vil ta oss med buss til El Albir. I El Albir skal vi bo på Hotel Albir Playa****.

Danseledere: Erna Onsøien Tangvik og Vigdis Hassel

Dag 2 – Dag 14:        El Albir / utflukter
Vi spiser frokost og middag på hotellet.

Deretter kan dere benytte anledningen til å ta en tur til Altea. Den spreke kan spasere langs strandpromenaden, men for dem som ønsker å ta bussen går den hver halve time. Altea er et kunstsentrum i Spania. Gamlebyen gjenspeiler et stort utvalg i kunst og håndverk. Selve Gamlebyen er verd et besøk også på grunn av arkitekturen og historien. Middelhavets kuppel blir denne landsbyen kalt. Her finner en også mange flotte restauranter og hyggelige kafeer og barer.

Benidorm
som ligger like ved, kun 6 km fra El Albir, er spesielt kjent for sin lange sandstrand. Byen er for mange kjent som Europas svar på Las Vegas, men den har også en koselig gammel bydel. Benidorm har noe å tilby alle. Den er en av Solkystens største turistbyer med 5 millioner besøkende årlig. Her finnes noe for alle. Byen er omkranset av Puig de la Campana på hele 1.406 meter. Om ønskelig, som kveldsutflukt her kan vi besøke Benidorm Palace og få både middag og show.(tillegg)

Utfluktsforslag:

Guadalest
En av dagene går turen opp i fjellene til fjellandsbyen Guadalest – en landsby bygget på restene av en gammel maurerborg. Guadalest er en av Spanias største turistattraksjoner. Landsbyen ligger på toppen av en klippe og det er ikke mulig å kjøre bil helt inn. Du må faktisk gå gjennom en 15 meter "gang" i fjellet for å komme inn i gammelbyen!
 

Maserof

Museo Maserof evt. med marked i Jalon (Lørdager) eller evt. Moraira (fredager.) Museo Maserof er en fantastisk restaurant som ligger midt oppe i fjellet Sierra Bernia. Her har de samlet antikviteter i en mannsalder og vi får se fantastiske rariteter fra århundrer. Man lager egen, fottråkket vin og maten lages av en stjernekokk.

Dag 15:          Alicante – Trondheim
Etter frokost gjør vi klar til bussavgang fra hotellet etter nærmere avtale. Flyavgang med Norwegian D85338 kl. 16.00 og ankomst Trondheim Lufthavn kl. 20.05.

Reisefakta

Pris pr. person kr. 12 660,-

Inkludert i prisen:

 • Fly Trondheim - Alicante t/r
 • Alle pr. i dag kjente flyskatter
 • Transfer flyplass - hotell t/r
 • 14 overnattinger på Hotel Albir Playa
 • 14 frokoster - 13 middager på hotellet
 • 1 lunsj valgfri dag
 • Som erstatning for middag 1. kvelden
 • Danselokale - Danseledere
 • Norsktalende representant på stedet

Tillegg:

 • For enktelrom kr. 3 640,-
 • Kjartan informerer om utfluktene på informasjonsmøte. Har også flere utflukter om ønskelig.