Costa Blanca – Albir Playa Hotel & Spa 2018

10 dagers tur med avreise 18.09.18

Hotell Albir Playa ligger ved innkjøringen til El Albir, 500 meter fra stranden og 300 meter fra sentrum. Alle rom har bad, toalett, vask, satellitt – TV, aircondition, telefon, safe og minibar. Hotellet kan tilby restauranter og barer, svømmebasseng, boblebad og SPA-avdeling med rabatt til hotellets gjester.

Dag 1/ 18. september: Oslo - Alicante
Oppmøte senest 2 timer før flyavgang fra Oslo/Gardermoen Lufthavn med Norwegian D85312, med avgang kl. 12.15 direkte til Alicante med ankomst kl. 16.00. Etter ankomst Alicante blir vi møtt av vår representant, Kjartan, som vil ta oss med buss til El Albir. I El Albir skal vi bo på Hotel Albir Playa****. Om kvelden spiser vi middag på hotellet.

Dag 2/ 19. september 2018 til dag 7/ 26. september: El Albir / utflukter
Vi spiser frokost og middag på hotellet.
I løpet av oppholdet kan dere benytte anledningen til å ta en tur til Altea. Den spreke kan spasere langs strandpromenaden, men for dem som ønsker å ta bussen går den hver halve time. Altea er et kunstsentrum i Spania. Gamlebyen gjenspeiler et stort utvalg i kunst og håndverk. Selve Gamlebyen er verd et besøk også på grunn av arkitekturen og historien. Middelhavets kuppel blir denne landsbyen kalt. Her finner en også mange flotte restauranter og hyggelige kafeer og barer.
Benidorm som ligger like ved, kun 6 km fra El Albir, er spesielt kjent for sin lange sandstrand. Byen er for mange kjent som Europas svar på Las Vegas, men den har også en koselig gammel bydel. Benidorm har noe å tilby alle. Den er en av Solkystens største turistbyer med 5 millioner besøkende årlig. Her finnes noe for alle. Byen er omkranset av Puig de la Campana på hele 1.406 meter. Om ønskelig, som kveldsutflukt her kan vi besøke Benidorm Palace og få både middag og show. (tillegg)

Utflukter som er inkludert:
Guadelest
En av dagene går turen opp i fjellene til fjellandsbyen Guadalest – en landsby bygget på restene av en gammel maurerborg. Guadalest er en av Spanias største turistattraksjoner. Landsbyen ligger på toppen av en klippe og det er ikke mulig å kjøre bil helt inn. Du må faktisk gå gjennom en 15 meter "gang" i fjellet for å komme inn i gammelbyen!

Maserof
Museo Maserof evt. med marked i Jalon (Lørdager) eller evt. Moraira (fredager.) Museo Maserof er en fantastisk restaurant som ligger midt oppe i fjellet Sierra Bernia. Her har de samlet antikviteter i en mannsalder og vi får se fantastiske rariteter fra århundrer. Man lager egen, fottråkket vin og maten lages av en stjernekokk.

Dag 10/ 27. september: Alicante – Oslo
Etter frokost gjør vi klar til bussavgang fra hotellet etter nærmere avtale. Flyavgang med Norwegian D85322 kl. 15.40 og ankomst Oslo/Gardermoen Lufthavn kl. 19.20.

Reisefakta

Pris pr. person kr. 10595,-

Inkludert i prisen:

  • Fly Oslo - Alicante t/r
  • Alle pr. i dag kjente flyskatter
  • Transfer flyplass/hotell t/r
  • 9 overnattinger på Hotel Albir Playa
  • 9 frokoster - 9 middager på hotellet
  • Norsktalende representant på stedet
  • Utflukt Guadalest
  • Utflukt Maserof
  • Reiseleder

Tillegg for enkeltrom kr. 2295,-

Kjartan informerer om utfluktene på informasjonsmøte. Har også flere utflukter om ønskelig. 

Påmelding innen 11/6-2018  tlf. 61 12 06 00