Evert Taube Spelen 2018

3 dagers tur med avreise 13.07.18

Velkommen til «TaubeSpelen» - midt i det vakre Bohuslän! Ute på Orust, vakkert beliggende på Gökseter sitter du og nyter årets artister omgitt av den båhuslenske natur. Opplev artistene som på sin måte tolker Evert Taube. Forestillingen varer ca. 3 timer inkludert pause, med anledning til å besøke utstillere og muligheter for kjøp av mat og drikke. (Medbrakt er også tillatt).
Vi bor på Best Western Carlia Hotel i sentrum av trivelige Uddevalla i 2 netter.
På utreisen, pause i Strømstad. På hjemturen stopper vi på Nordbysenteret.

PROGRAM DAG FOR DAG

FREDAG 13. JULI: FAGERNES – OSLO – UDDEVALLA
Avreise fra Fagernes Skysstasjon, Oslo Bussterminal kl. 12.00. Påstigning langs strekningen Dokka – Gjøvik – Hadeland – Lillestrøm – Østfold etter avtale med hver enkelt. Turen går videre til Strømstad hvor det blir et opphold med mulighet for en matbit og litt shopping. Vi sjekker inn for 2 netter på Best Western Carlia Hotel i Uddevalla sentrum.

LØRDAG 14. JULI: ORUST
Etter en god frokost er dagen til egen disposisjon. Byens trivelige gågate og torg ligger bare noen minutter fra hotellet. På ettermiddagen tar vi plass i bussen og kjører til Orust og Gökseter. Vi får utdelt sanghefter og blir anvist våre reserverte sitteplasser. Orkesteret spiller opp til allsang, før de forskjellige artistene fremfører Taube på sin måte. Etter konserten returnerer vi til Uddevalla og hotellet.

SØNDAG 15. JULI: UDDEVALLA – OSLO – FAGERNES
Vi spiser en god frokost før vi tar fatt på hjemreisen. Det blir en stopp på Nordby, hvor det blir mulighet for en «svenskehandel», før vi bringer hver enkelt tilbake til utgangspunktet.

Reisefakta 

Pris pr. person kr. 2960,-

Inkludert i prisen:

  • Hele turen i moderne turbuss
  • Hotellovernattinger i.h.h.t program
  • 2 frokoster
  • Billett til "TaubeSpelen", sanghefte og reserverte sitteplasser

Tillegg for enk.rom kr. 650,-

Påmelding innen 1/6-2018  tlf. 61 12 06 00