Den glade vandrer – Storefjell Resort Hotel 2018

6 dagers tur med avreise 12.08.18

Ikke la deg skremme av overskriften! Under oppholdet på Storefjell er det fritt fram for aktiviteter, spaserturer i området eller slappe av med en bok i salongen.
Hotellet har en fantastisk beliggenhet på Golsfjellets solside, omgitt av praktfullt høyfjellsterreng og tilbyr høyfjellsliv på sitt aller beste. Det er like innbydende sommer som vinter. Vann, vidder og fjell frister til fotturer, ridning og fiske. Storefjell er et sentralt utgangspunkt for dagsutflukter med bil både i østlig og vestlig retning. Hotellets husband spiller i dansesalen hver kveld. Som hotelletsgjest har du adgang til SPA avdelingen med basseng, sauna, boblebad, massasje og ellers det som velværeavdelingen har å by på.

I løpet av oppholdet har vi 2 dagsutflukter inkludert i prisen:

Den ene er til Langedrag Naturpark. Som et Soria Moria ligger Langedragshusene 1000 m.o.h med utsikt over vann og fjell mellom Hallingdal og Numedal. På Langedrag kan vi stifte bekjentskap med ulv, gaupe, forskjellige fugler, fjellrev, reinsdyr, villsvin, rådyr, moskus og ellers svært «sosialiserte» husdyr som kyr, hest og kaniner. Oppholdet starter med foring av bl.a elg, ellers kan vi vandre rundt på egen hånd. I løpet av oppholdet spiser vi en god lunsj i hovedhuset. Langedrag er en opplevelse også for oss «store barn»!

Den andre utflukten går til Lærdal, og dagens «tema» er den Bergenske Kongeveg, etter hvert fikk status som Den Bergenske Hovedveg. Dette har vært hovedforbindelsen mellom øst og vest i århundrer, og deler av veien er restaurert gjennom de siste årende. En del av veien blir kalt Vindhellavegen og turen vår går til Borgund Stavkyrkje som er et fint utgangspunkt for en fottur på den gamle veien. Her er det valgfritt om å gå hele strekningen på ca. 2,7 km. eller deler av veien.
Ved Borgund Stavkyrkje er det i senere tid bygget et servicebygg med informasjonsskranke, kafè og utstillinger. Det blir selvfølgelig muligheter for å besøke stavkirken fra 1180. Som et hyggelig avbrekk blir det i dag picknick lunsj. Vi har med oss lunsjpakker fra hotellet og vi serverer kaffe/te eller annet drikke.

Når det gjelder mat, så er jo hotellet kjent for sitt utmerkede kjøkken og vi har helpensjon på hele turen f.o.m middag søndag t.o.m frokost fredag.
Bli med og opplev Storefjelleventyret 1001 m.o.h

Avreise fra Oslo Bussterminal søndag 12/8-2018 kl. 10.00. Andre påstigningssteder avtales med hver enkelt etter følgende rute:
Lillestrøm – Eidsvoll – Hamar – Brumunddal – Moelven – Mjøsbrua (tilslutning fra Lillehammer) Gjøvik – Dokka – Fagernes – Storefjell.

Reisefakta

Pris pr. person kr. 7950,-

Inkludert i prisen:

  • All transport med moderne turbuss
  • Helpensjon
  • Utflukter i.h.h.t program

Tillegg for enk.rom kr. 1800,-

Påmelding innen 2/7-2018  tlf. 61 12 06 00