Lloret de Mar Costa Brava 2018

18 dagers tur til Lloret de Mar med avreise 14.09.18

Vi tar dere med til Lloret de Mar på Costa Brava « den vilde kysten », som begynner ved grensen til Frankrike og strekker seg ned til badebyen Blanes ca. 7 mil nord for Barcelona. Det er en kystlinje på ca 100 km. Vårt reisemål i Lloret de Mar er Hotel Alba Seleqtta****. Lloret de Mar er en av de sydligste stedene på Costa Brava og er et meget populært turistmål.

Lloret de Mar var fra starten av en liten fiskeby der hotellene begynte å vokse opp på 1960 tallet. Idag er dette turiststedet det som er mest besøkt og har flest hotellsenger på Costa Brava. Her er bebyggelsen en herlig blanding av nytt og gammelt.

På Costa Brava er det et behagelig klima med nesten 300 soldager, eller ca. 2.500 soltimer pr år. Den flotte stranden med noe grovkornet sand er rene drømmen for soldyrkere.

Ved Middelhavet kan de som ønsker, prøve diverse vannsporter som foreksempel vannski / para-seiling / vindsurfing med mye mere. Det finnes også badebåter som tar dere med til noen av de små badestrendene som det finnes flere av langs kysten.

I Lloret de Mar bor vi på Hotel Alba Seleqtta. Dette er et flott, moderne og nyoppusset 4 stjernes hotell, med store og delikate rom.
Det finnes også andre hotellalternativer som kan passe utmerket, spesielt for barnefamilier. Ta kontakt med oss slik at vi sammen kan finne løsninger som kan passe ditt behov eller ønske. Vi gjør oppmerksom på at prisene kan endres ved valg av et annet hotell.

PROGRAM DAG FOR DAG

FREDAG 14. SEPTEMBER: FAGERNES – DOKKA – OSLO – GØTEBORG
Avreise fra Fagernes skysstasjon kl. 08.45, fra Dokka skysstasjon kl. 09.45, Gjøvik skysstasjon kl. 10.45. Videre opphenting innover mot Oslo og avreise fra Oslo bussterminal kl. 13.00, og opphenting nedover Østfold. Vi kjører til Gøteborg og går om bord i Stena Lines ferje som har avgang kl. 18.45 til Kiel.

LØRDAG 15. SEPTEMBER: KIEL – FRANKRIKE
Vi spiser frokost om bord før ankomst Kiel. Vi går i land og finner igjen bussen og setter kursen videre nedover Europa. Nattstoppen blir midt i Frankrike, slik at nattens kjøring går først gjennom Tyskland og videre i Frankrike. Vi passerer Lyon og Montpellier og vil etter hvert få øye på det blå Middelhavet. I godt selskap kan du i ro og mak nyte din kaffe, konjakk eller hva du måtte foretrekke, vekslende natur, små og store byer etter hvert som de passerer utenfor bussvinduet.

SØNDAG 16. SEPTEMBER: LLORET DE MAR
Vi kommer fram til Lloret de Mar på morgenen og etter lunsj får vi sjekke inn på våre hotellrom på Hotel Alba Seleqtta. Hotellet har eget utendørs svømmebasseng som ligger godt avskjermet, her finnes også solsenger til fri benyttelse av hotellets gjester.

Hotellet ligger i hjertet av Lloret de Mar, i et stille område nær stranden. Rett utenfor hotellet begynner de små trange handlegatene som Lloret de Mar er så kjent for. Her finnes en mengde barer, restauranter, små butikker og boder med et rikt tilbud av ulike varer. I Lloret de Mar finner du også et flott Casino i tillegg til gode rekreasjonsområder.

På Hotel Alba Seleqtta bor vi med fullpensjon, det vil si at det er frokost, lunsj og middag på hotellet hver dag. Alle måltider serveres som buffet, vin og vann til maten. De dagene vi har heldagsutflukt får vi med lunsjpakke fra hotellet. Alle rom har balkong, tv med internasjonale kanaler, safe og minibar (det siste mot tilleggsavgit), WC/bad med hårføner, aircondition, telefon og wifi (tilleggsavgift) på rommet. Hotellet har 24 timers åpen resepsjon. Restaurant med show-matlagning og tema middager, bar, cafe, og underholdning for alle aldre.

Hotellet har også en flott spa avdeling hvor du kan få ulike former for behandlinger om dette ønskes. Priser og tilbud finnes i resepsjonen. Gå inn på www.albaseleqtta.com for å ta en nærmere titt.

MANDAG 17. SEPTEMBER – FREDAG 28. SEPTEMBER: LLORET DE MAR
Under oppholdet vil vi tilby noen utflukter som betales på stedet. De fleste turene med skandinavisk talende guide. Utflukter kan bli kansellert ved for liten interesse, eller nye turer kan komme opp. En representant fra oss vil alltid være tilgjengelig under oppholdet i Lloret de Mar.

LØRDAG 29. SEPTEMBER – MANDAG 1. OKTOBER: LLORET DE MAR – KIEL – OSLO - HJEMSTED
Vi spiser frokost på hotellet og sjekker deretter ut for å starte på hjemreisen. Avreise fra Lloret de Mar ca kl. 10.00. Vi kjører samme rute tilbake som da vi kom, men vi tar Color Line fra Kiel til Oslo med avgang Kiel kl. 14.00 den 30. september. Middagsbuffet og frokost på båten. Ankomst Norge mandag formiddag kl. 10.00 og bussen bringer oss tilbake til hjemstedet med avstigning i samme rekkefølge som da vi gikk på.

Reisefakta 

Pris pr. person kr. 14950,-

Inkludert i prisen:

  • Busstransport på hele reisen
  • Ferje Gøteborg - Kiel i innvendige doble lugarer
  • Ferje Kiel - Oslo i innvendige doble lugarer
  • Frokost og middag på ferjene tur/retur
  • Overnatting i doble rom på Hotel Alba Seleqtta
  • Helpensjon på hotellet inkl. vin eller vann
  • Nødvendige veiavgifter

Tillegg for enk.rom/enk.lugar kr. 4850,-

Reservasjon av sete: kr. 200,-

Ønsker du utsikt mot sjø eller basseng tar hotellet 5 Euro i tillegg pr. pers. pr. døgn

NB! Lloret de Mar har en obligatorisk turistskatt, 7 Euro pr. person, som samles inn av oss på vei ned. 

HUSK PASS!

Påmeldingsfrist: 20/7-2018  tlf. 61 12 06 00