Røros med Spelet Elden 2018

3 dagers tur med avreise 29.07.18

Historien er hentet fra vår felles nordiske historie, og er en del av den store Nordiske krigen først på 1700-tallet. Elden eller Det brinner en eld er et norsk, historisk musikkspill som har blitt oppført utendørs på Røros og slagghaugene hvert år siden 1994. Det er et stykke med hat, krig og kjærlighet. Spelet framføres av profesjonelle aktører samt frivillige amatører og lokale skuespillerkrefter. Turen gir ellers mulighet for å bli godt kjent med Bergstaden Røros, som også står på UNESCOS verdensarvliste.

PROGRAM DAG FOR DAG

SØNDAG 29. JULI: HJEMSTED - RØROS

Avreise fra Oslo Bussterminal kl. 09.00. Påstigning etter ønske på strekningen Oslo – Lillestrøm – Nittedal – Hakadal – Gjøvik – Hamar – Elverum osv. gjennom Østerdalen. Med gode pauser underveis ankommer vi Bergstaden Hotel ut på ettermiddagen. Vi møtes til middag og hyggelig samvær om kvelden.

MANDAG 30. JULI: RØROS
Etter en god frokost, starter vi oppholdet med en interessant og underholdende byvandring. Resten av dagen til egen disposisjon. Hotellet vårt ligger svært sentralt, med den gamle Bergstaden rett utenfor døra. Vi møtes til middag om kvelden og etter hvert spaserer vi noen minutter til de fredede slagghaugene hvor spelet Elden blir framført. I pausen blir det mulighet for litt å spise og drikke. Vi har gode nummererte sitteplasser.

TIRSDAG 31. JULI: RØROS – OSLO
Etter en sen kveld tar vi oss god tid med frokosten i dag. Etter hvert finner vi våre plasser i bussen og starter hjemturen. Vi tar pauser underveis, og utover ettermiddagen bringer vi hver enkelt tilbake til utgangspunktet.

Reisefakta

Pris pr. person kr. 4750,-

Inkludert i prisen:

  • Turen i moderne turbuss
  • Hotellovernattinger
  • Frokoster og middager
  • Byvandring
  • Billett til Spelet Elden

Tillegg for enk. rom kr. 1180,-

Påmelding innen 1/6-2018  tlf. 61 12 06 00