Rørosmartnan 2018

3 dagers tur med avreise 23.02.2018

Vintermarkedet Røros er en nasjonal begivenhet med rundt 70.000 besøkende hvert år. Disse fem februardagene forvandles Røros til en livlig markedsplass med et yrende folkeliv hele døgnet, på serveringssteder og danselokaler, på basarer og tombolaer, i ferdasgårder, på overnattingssteder og på alle kulturarrangementene. Størstedelen av Rørosmartnan 2018 foregår i de to hovedgatene på Røros, og over 250 utstillere er på plass i gatene og i Martnanshallen. Alle fem martnansdagene byr på en herlig blanding av tradisjonelle og nye arrangement. Vi bor komfortabelt på Røros Hotell med god mat og fantastisk velværeavdeling bl.a. med oppvarmet basseng!

PROGRAM DAG FOR DAG

FREDAG 23. FEBRUAR: OSLO – RØROS

Avreise fra Oslo Bussterminal kl. 08.00. Påstigning etter avtale på strekningen Oslo – Lillestrøm – Nittedal – Gjøvik – Hamar – Elverum osv. gjennom Østerdalen. Med gode pauser underveis ankommer vi Røros ut på ettermiddagen. Middag på hotellet. Det er jo et yrende folkeliv under martnan, også om kveldene, både på hotellet og i byen ellers. Kanskje en stemningsfull kveldstur med hest og slede, dombjeller og fakler. Hotellet arrangerer kanefart! Velkommen til Rørosmartnan 2018!

LØRDAG 24. FEBRUAR: RØROS

Etter en god frokost er dagen til egen disposisjon. Det foregår noe i alle gatene i Bergstaden, men også innendørs: I Martnadshallen er det også liv og røre, med over 100 utstillere. Mat og drikke i alle varianter finner vi overalt, men hvis man ønsker en god pause fra "folkehavet" så kan kanskje hotellets store lunsjbord friste! Middag og dans på hotellet om kvelden.

SØNDAG 25. FEBRUAR: RØROS – OSLO

Etter en god frokost tar vi plass i bussen. Det blir pauser underveis, og i løpet av ettermiddagen bringer vi hver enkelt tilbake til utgangspunktet.

Reisefakta

Pris pr. person kr. 4950,- som inkluderer:

  • Transport i moderne turbuss
  • Hotellovernattinger
  • Frokoster og 2 middager
  • Tilgang til Røros Bad & Velvære

Tillegg for enkeltrom kr. 1900,-

Påmelding innen 25.01.2018 på tlf. 61 12 06 00