Rørosmartnan 2018

3 dagers tur med avreise 23.02.2018

Vintermarkedet Røros er en nasjonal begivenhet med rundt 70.000 besøkende hvert år. Disse fem februardagene forvandles Røros til en livlig markedsplass med et yrende folkeliv hele døgnet, på serveringssteder og danselokaler, på basarer og tombolaer, i ferdasgårder, på overnattingssteder og på alle kulturarrangementene. Størstedelen av martnan foregår i de to hovedgatene på Røros, og over 250 utstillere er på plass i gatene og i Martnanshallen. Alle fem martnansdagene byr på en herlig blanding av tradisjonelle og nye arrangement. Vi bor standsmessig på Røros Hotell med god mat og fantastisk velværeavdeling bl.a. med oppvarmet basseng!

PROGRAM DAG FOR DAG

FREDAG 23. FEBRUAR: OSLO – RØROS

Avreise fra Oslo Bussterminal kl. 08.00. Påstigning etter avtale på strekningen Oslo – Lillestrøm – Nittedal – Gjøvik – Hamar – Elverum osv. gjennom Østerdalen. Med gode pauser underveis ankommer vi Røros ut på ettermiddagen. Middag om kvelden.

LØRDAG 24. FEBRUAR: RØROS

Etter en god frokost er dagen til egen disposisjon.

Middag om kvelden.

SØNDAG 25. FEBRUAR: RØROS – OSLO

Etter en god frokost tar vi plass i bussen. Det blir pauser underveis, og i løpet av ettermiddagen bringer vi hver enkelt tilbake til utgangspunktet.

Reisefakta

Pris pr. person kr. 4950,- som inkluderer:

  • Transport i moderne turbuss
  • Hotellovernattinger
  • Frokoster og 2 middager
  • Tilgang til Røros Bad & Velvære

Tillegg for enkeltrom kr. 1900,-

Påmelding innen 25.01.2018 på tlf. 61 12 06 00