Skip to main content

Scandic Ishavshotel

Hos Scandic Ishavshotel står du opp til fylkets beste frokost! Bo rett på kaia i Tromsø, Nordens Paris, og nyt den fantastiske utsikten fra hotellet. Opplev nordlyset om vinteren, og midnattssola om sommeren. Den ferskeste sjømaten får du hos restauranten Roast. Fleksible møterom og gode kurs- og konferansefasiliteter.

Hotellet har konferansefasiliteter med kapasitet for opptill 450 deltakere og vi kan skreddersy alle type møter, arrangementer og konferanser. Uansett om du har rukket å oppleve byen eller vært på konferanse, bør du avslutte dagen i deres restaurant, Roast. Her kan du bestille fantastisk mat fra en moderne a la carte-meny med den ferskeste sjømat og lokalt kjøtt – alt tilberedes i et åpent kjøkken. De har også en barmeny med smakfulle drinker og et stort utvalg lokal øl, perfekt etter en aktiv dag. Om morgenen er de stolte av å kunne tilby en frokostbuffet som er blant landets beste, og som har vunnet prisen for fylkets beste hotellfrokost syv år på rad.

Bo i Nordens Paris med utsikt over Tromsø havn. Scandic Ishavshotel ligger kun 50 meter fra Hurtigruten, og 4 minutter til Polarmuseet. I Tromsø kan du også oppleve hvalsafari og Midnattskonsert i Ishavskatadralen. Ikke glem å melde dere på nordlysjakt hvis dere er her i vintersesongen eller Midnight Sun Marathon om sommeren. Hotellet ligger kun 6 km fra flyplassen.

Fulltekstsøk

Attributt

BarJa
HeisJa
MøteromJa
RestaurantJa

Avganger & priser

AvreiseReisemålHotellReiselengdeLedige plasserFra pris
27/6TromsøScandic Ishavshotel4 dagerMer enn 8kr. 9 850Bestill
Reisekalender
27/6TromsøFra kr. 9 850
Kontakt oss
Adresse:
Feriespesialisten AS
Løkkegata 9
2615 Lillehammer
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo