Skip to main content

Brakanes Hotel

Brakanes Hotel har funnet sin plass om et av Hardanger sine fremste turist- og konferansehotell, og er i dag et kjent og kjært hotell både for norske og utenlandske gjester. 
Hotellet jobber sammen med lokale aktører for å kunne tilby gjestene sine ekte og nære opplevelser. Hotellet er en del av Fjordtind Hotels. 

Brakanes Hotel ligger nydelig til ved fjorden i sentrum av Ulvik. Her kan du slikke sol på stranda, spille kubb, prøve fiskelykken og få servert alt fra enkle småretter til 3-retters matopplevelser. Helt i fjordkanten finner du et idyllisk lite område med boblestamp og badstu, perfekt etter en lang dag eller bare fordi du fortjener det. Her kan man samles rundt bålpanna og nyte slående utsikt i godt lag året rundt. I det nyrestaurerte badehuset like ved, finner du garderobe og utedusj, men du kan også bruke fasilitetene innendørs. 

Dersom du syns at fjorden blir for kald, kan du nyte en avslappende dukkert i hotellets basseng innendørs. Opp trappa fra resepsjonen ligger peisestua, og her kan du slappe av med en bok eller se TV. Fjordsalongen er et rolig og staselig lokale med utsikt mot hagen og fjorden. Dette er perfekt for å samles til aperitiff eller bespisning. Her kan det dekkes til 60 personer, eller mingleområde for rundt 100 personer. 

200 meter fra hotellet litter Ulvik Treningssenter som er et komplett treningsstudio som byr på gratis inngang for hotelles gjester. Trenigssenteret har også solarium. Nøkkel fåes i resepsjonen på hotellet. 

Fulltekstsøk

Attributt

BarJa
RestaurantJa
SvømmebassengJa
TreningsromJa

Kart

Kontakt oss
Adresse:
Feriespesialisten AS
Løkkegata 9
2615 Lillehammer
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo