Skip to main content

Møt våren på den spanske solkysten – Amaragua

Det flotte 4-stjerners hotellet MS Amaragua ligger ved strandpromenaden i det berømte La Carihuela-distriktet. La Carihuela er et sjarmerende område i Torremolinos i provinsen Malaga. Dette er et internasjonalt anerkjent område som er svært populært blant turister. Det er et gammelt fiskeområde som ligger langs La Carihuela Beach og byens strandpromenade. Rommene har egen balkong, der mange av rommene har utsikt mot sjøen. De er utstyrt med klima-anlegg, satellitt-tv, minibar og safe. Hotellet har både innendørs og utendørs bassenger, hage og en stor solterrasse. Her finnes velværesenter med boblebad, treningsstudio, badstue og tyrkisk bad. I restauranten er det buffe der det serveres typisk middelhavsmat, ellers har de en snackbar ved bassengkanten som serverer drinker og snacks, og en lobbybar som spiller avslappende musikk. Her kan man bare slappe av og nyte solen, eller om man ønsker å være mer aktiv så finnes det muligheter for det også.
 
Under oppholdet har vi mange utlfukter å velge mellom, og vi nevner følgende:
 
GRANADA (heldagstur): Ingen steder i Spania, Europa ja kanskje hele verden finner man mer historie enn i Granada! I hjertet av Andalucia finner vi byen som ligger rundt et av verdens syv underverker, Alhambra! Alhambra ble bygget opp for emiren i Andalus under Maurertiden og da Bobabdil abdiserte i 1492 var det vokst til en av verdens mest majestetiske byggverk! Byen omkring er selve hjerte i spansk historie og kultur, her finner man flamenco på hvert gatehjørne, en mektig katedral og arabiske kvarter. Granada er unik i verden!
 
CORDOBA (heldagstur): Byen ble etablert av fønikerne for over totusen år side, erobret av romerne, visigotene og maurerne, før katolikkene tok over byen. Kanskje ikke så unikt i spansk sammenheng, men allikevel grunnlag for en spesiell og fantastisk reise, i byen er det flere majestetiske byggverk fra alle disse fasene, og det er en flott dagsreise i landets historie! La Mezquita er byens egen katedral, bygd på en moské som fortsatt preger dette unike bygget, og som om ikke det var nok finner man også rester av steinkirken son visigotene bygde på samme sted på 5-600 tallet!
 
MALAGA (heldagstur): Málaga kalles også hovedstaden på Costa del Sol i Spania. Det er en flott, gammel by med spor tilbake til romertiden, og som har vokst opp rundt en havn og et maurisk slott. Hvis du vil oppleve sørspansk arkitektur og kultur på sitt beste, er Málaga det rette stedet. Her besøker vi Alcazaba Palass og vi kan ta turen innom Picasso museet. Tar selvfølgelig turen innom gamlebyen og underveis spiser vi lunsj. (Om det er mulig og evt. ønskelig kan vi forsøke å få til en vinsmaking underveis denne dagen.)
Fulltekstsøk

Reisefakta

Pris pr. person på forespørsel
Tillegg for enkeltrom 

Prisen inkluderer:
Oslo/Bergen/Trondheim – Malaga t/r inkl. flyskatter
Transfer T/R flyplassen – hotellet
14 netter i doble rom med dusj/wc
14 frokoster og 14 middager på hotellet
Tillegg utflukter
Norsktalende representant tar imot dere på flyplassen.- likeledes ordner utflukter.

Kart

Hotell

MS Amaragua
Hotel MS Amaragua er et 4-stjerners hotell som ligger ved stranden, og vender ut mot Middelhavet, bare adskilt fra bølgene ved fotgjengerpromenaden i det tradisjonelle og berømte nabolaget Carihuela,...
Kontakt oss
Adresse:
Feriespesialisten AS
Løkkegata 9
2615 Lillehammer
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo