Skip to main content

Storefjell Resort Hotell

Storefjell Resort Hotel ligger på Golsfjellet, 1001 m.o.h. Hotellet har en fantastisk beliggenhet på Golsfjellets solside, omgitt av praktfullt høyfjellsterreng og tilbyr høyfjellsliv på sitt aller beste. Storefjell og Golsfjellet gir deg muligheter du skal lete lenge etter andre steder. Her kan du finne roen og nyte dagene i den norske fjellheimen. Opplev panoramautsikten på vidde- platået på Golsfjellet, her ser du bl.a Jotunheimen, Hallingskarvet, Hemsedalsfjellene og Hardangervidda.

Det er like innbydende sommer som vinter. Vann, vidder og fjell frister til fotturer, ridning og fiske. Storefjell er et sentralt utgangspunkt for dagsutflukter med bil både i østlig og vestlig retning. Hotellets husband spiller i dansesalen hver kveld. Vårt beste seniordans hotell.

Vi nyter god mat og drikke på Storefjell og benytter dagene til å ta utflukter som vi skreddersyr sammen. Et alternativ er å reise til Fagernes og besøke Valdres Folkemuseum som ble etablert i 1901 og er et av de eldste og største friluftsmuseene i landet med 105 historiske hus og anlegg. Her kan vi få omvisning og tid på egenhånd for å se nærmere på utstillinger av langleiker, bunader og stavkirker for å nevne noe. Museumsbutikken tilbyr håndverksprodukter, sølv og suvenirer, bøker og musikk.

Noraker Gård i Aurdal kan også besøkes for å høre litt mer om deres tradisjoner for rakfisken. Gården drives i dag av 14. generasjon og slektsgården har en rik kulturhistorie og lange tradisjoner i å legge rakfisk.  Rakfisken fra Noraker Gård er en ettertraktet delikatesse som mange ganger har vunnet førsteprisen i Norsk Rakfiskfestivals årlige konkurranse.Naturlig fjellvann fosser inn på gården til selvrensende dammer med rask vannutskiftning, noe som gir fisken mosjon og høy trivsel. Her er det muligheter for en smakebit og handling i gardsbutikken.

Båttur på Bygdin er en fin dagsutflukt fra Storefjell. Turen går ned til Vestre Slidre og videre langs Vangsmjøsa og Tyin til Eidsbugarden. Her kan vi ta en rask vandretur innom hytta til Å.O.Vinje som ligger et steinkast fra hotellet. Deretter dagens høydepunkt, båtturen mellom Eidsbugarden og Bygdin. Båtturen er en vakker reise hvor du har utsikt til Jotunheimens mektige topper. Båten anløper Bygdin, Torfinnsbu og Eidsbugarden, som alle er flotte utgangspunkt for fotturer i fjellet. M/B Bitihorn har gått i fast rute hver sommer på innsjøen Bygdin siden 1912, og har daglige avganger fra slutten av juni til midten av september. Om bord finnes kiosk for enkel bevertning og Bitihorneffekter og båten tar 98 passasjerer og har 70 sitteplasser i innvendig salong

Fulltekstsøk

Reisefakta

Pris pr. person på forespørsel.

Inkludert i prisen:
• Busstransport i moderne turbuss – disponibel for utflukter
• 3 netter i doble rom
• 3 frokoster – 3 lunsjer – 3 middager
• Nødvendige bomavgifter

Tillegg:

  • Enkeltrom
  • Eventuelle utflukter / innganger

 

 

Kart

Hotell

Storefjell Resort Hotel
Storefjell Restort Hotel gir deg mer enn bare overnatting. De er vårt fullservicehotell i fjellheimen. Sentralt beliggende på Golsfjellet - midt mellom Hallingdal og Valdres gir de oss de gode oppleve...
Kontakt oss
Adresse:
Feriespesialisten AS
Løkkegata 9
2615 Lillehammer
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo