Skip to main content

Costa Blanca - Albir - fra Trondheim

Dato: 20. september til 04. oktober 2022

Kaktus Albir Hotel ble innviet i 2003 og ligger like foran Albir Pebble Beach i Alfaz del Pi, bare 8 km fra Benidorm, turisthovedstaden i Costa Blanca. Det er bare 10 meter fra stranda og inne i byen finnes en rekke butikker, restauranter og barer.

Danseinstruktører er Erna Onsøien Tangvik og Grete Flenstad. 

Kjartan, vår representant i Albir, har mange utflukter å velge i og dette informerer han om på informasjonsmøte og påmelding til utflukter gjøres til ham. 

Frist for påmelding fortløpende og senest innen 8. juni 2022.

Fulltekstsøk

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1/ 20. september 2022:  Trondheim  - Alicante
Oppmøte senest 2 timer før flyavgang fra Trondheim/Værnes  med Norwegian DY1728 med avgang kl. 11.45 direkte til Alicante med ankomst kl. 15.50. Etter ankomst Alicante blir dere møtt av vår representant som vil ta dere med buss til El Albir. I El Albir skal vi bo på Hotel Kaktus.  Ettermiddagen til å slappe av, bli kjent og ta seg et bad. Det serveres middag på hotellet hver kveld

Dag 2/ 21. september 2022 – dag 14/ 3. oktober  2022: El Albir / utflukter
Benytt anledningen til å ta en tur til Altea. Den spreke kan spasere langs strandpromenaden, men for dem som ønsker å ta bussen går den hver halve time. Altea er et kunstsentrum i Spania. Gamlebyen gjenspeiler et stort utvalg i kunst og håndverk. Selve Gamlebyen er verd et besøk også på grunn av arkitekturen og historien. Middelhavets kuppel blir denne landsbyen kalt. Her finner en også mange flotte restauranter og hyggelige kafeer og barer. Kjartan informerer mer om utfluktene.

Dag 15/ 4. oktober 2022:       Alicante – Trondheim
Etter frokost sjekker vi ut fra rommene, og etter nærmere avtale gjør vi oss klar til bussavgang fra hotellet. Flyavgang med Norwegian DY1729 med avgang kl.16.35, og ankomst Trondheim kl. 20.40.

Informasjon vedrørende innreise til Spania

Husk pass:
For innreise til Spania kreves norsk pass (nødpass aksepteres også) eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Passet trenger ikke være gyldig utover den planlagte utreisedagen fra Spania.

Husk EU/EØS korona sertifikat fra Helsenorge:
Alle bør ha med seg det blå EU/EØS korona sertifikat/korona pass fra Helsenorge som viser at de er fullvaksinert minst 14 dager før avreise.
Selv om de fleste muligens har dette på mobilen, så bør alle skrive dette ut på papir også. 

Forslag til utflukter

Utfluktsforslag:

Valencia
Vi kan ta turen til Valencia, Spanias tredje største by. I Valencias gamle bydel besøker vi den flotte katedralen El Seo. Det blir også besøk på Spanias største innendørs matmarked. På slutten av dagen blir det mulighet til litt shopping i handlegaten Colo eller på Spanias største varehuskjede El Corte Ingles. Lunsj underveis denne dagen.

Maserof

Museo Maserof evt. med marked i Jalon (Lørdager) eller evt. Moraira (fredager.) Museo Maserof er en fantastisk restaurant som ligger midt oppe i fjellet Sierra Bernia. Her har de samlet antikviteter i en mannsalder og vi får se fantastiske rariteter fra århundrer. Man lager egen, fottråkket vin og maten lages av en stjernekokk.

Tarbarca
Vi kan besøke Sjørøverøya Tarbarca, med lunsj på øya. Vi drar ut fra saltbyen Santa Pola med båt og får en hyggelig dag på Middelhavet- lunsjen spiser vi på den berømte piratøya.

Las Cueva de Canalobre & Borgen i Alicante

Denne dagen skal vi besøke dryppesteinsgrottene Cueva de Canalobre. Dette er grotter som til og med de med rullestol kan komme inn å få et inntrykk. Her er naturens egen konsertsal! Vi spiser lokal spansk lunsj før vi reiser videre og besøker borgen i Alicante.

Kart

Kontakt oss
Adresse:
Feriespesialisten AS
Løkkegata 9
2615 Lillehammer
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo