Skip to main content

Informasjon vedrørende innreise Norge

Registrering av innreise til Norge

Innreisende over 16 år skal registrere sin innreise før ankomst til Norge.

Registreringen er nødvendig for å sikre etterlevelse av karanteneplikten, for å styrke smittevernarbeidet og bidra til bedre smitteoppsporing.

Etter fullført registrering får du en kvittering som du skal vise til politiet ved grensen.

Dersom du ønsker å logge inn for å se hvilke opplysninger du allerede har registrert, må du logge inn med samme mobilnummer, e-postadresse eller ID-Porten som forrige gang du registrerte deg.

Hvis du trenger hjelp til registreringen så ta kontakt med Call Center på telefon +47 33 41 28 70 eller e-post support@entrynorway.no

På helsenorge.no finner du mer informasjon om regler og unntak for innreise.

Regjeringen har innført tiltak for å begrense og forsinke spredning av den nye virusvarianten som er oppdaget i Sør-Afrika. Alle som ankommer Norge etter å ha oppholdt seg i Sør-Afrika, Namibia, Zimbabwe, Botswana, Mosambik, Lesotho, Eswatini eller Malawi skal vise negativ test tatt i løpet av de siste 24 timene før ankomst til Norge, eller i løpet av de siste 24 timene før oppsatt avgangstid på første del av flyreisen. Den innreisende skal teste seg ved ankomst, samt teste seg etter 1 og 7 døgn. I tillegg må man være i innreisekarantene på karantenehotell. Kravene gjelder uavhengig av om man kan vise dokumentasjon på at man er fullvaksinert eller har gjennomgått covid-19. For mer informasjon se helsenorge.no.

Siden for registering finner du her. 

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Feriespesialisten AS
Løkkegata 9
2615 Lillehammer
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo