Skip to main content

Om oss

Velkommen til våre spennende reiser med buss, båt og fly til både innland og utland!

 

Vi tilbyr gjennom vårt årlige turprogram et utvalg av reisemål i innland og utland hvor det er anledning til å melde seg på. Vi lager gruppeturer for bedrifter, lag og foreninger der vi skreddersyr turopplegg etter ønske. Vi har påmeldingsturer for individuelle reisende som går med buss, båt eller fly og har egen reiseleder med.

På våre bussreiser benytter vi turbusser med en standard og komfort som gir våre passasjerer en behagelig reise. Turbussene er utstyrt med blant annet aircondition, toalett og en hyggelig sjåfør bak rattet.

Vi har kontorer på Biri og Skåbu.

Feriespesialisten har fått ny og solid eier, Expert Reiser som har drevet med reiser siden 1980 og vil gi oss mange nye fordeler. Bedre priser, bedre leverandøravtaler og enda større grad av trygghet på reisen.

Fornøyd medarbeider med fagbrev!

Heidi har tatt fagbrev i Reiselivsfaget. Det er betryggende for oss og kundene våre at vår kompetanse innen turproduksjon er vurdert og kvalitetssikret av en ekstern prøvenemnd. Ekstra morsomt er det selvsagt at kvaliteten ble vurdert til beste karakter, meget godt bestått!

Våre ansatte:

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Feriespesialisten AS
Løkkegata 9
2615 Lillehammer
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo