Om oss

Velkommen til våre spennende reiser med buss, båt og fly til både innland og utland!

Vi tilbyr gjennom vårt årlige turprogram et utvalg av reisemål i innland og utland hvor det er anledning til å melde seg på. Vi lager gruppeturer for bedrifter, lag og foreninger der vi skreddersyr turopplegg etter ønske. Vi har påmeldingsturer for individuelle reisende som går med buss, båt eller fly og har egen reiseleder med.

På våre bussreiser benytter vi turbusser med en standard og komfort som gir våre passasjerer en behagelig reise. Turbussene er utstyrt med blant annet aircondition, toalett og en hyggelig sjåfør bak rattet.

Oppland Arrangement AS og Feriespesialisten AS har eksistert som selvstendige selskaper i til sammen tredve år. I 2011 fikk vi felles eier og samarbeider nå tett.

Oppland Arrangement AS jobber primært med påmeldingsturer for individuelt reisende, mens Feriespesialisten AS ivaretar gruppeturer og feriereiser for lag, bedrifter og foreninger. Vi har kontorer på Dokka, Biri og Vågå.


Fornøyde medarbeidere med fagbrev!

Heidi og Liv Marit har tatt fagbrev i Reiselivsfaget. Det er betryggende for oss og kundene våre at vår kompetanse innen turproduksjon er vurdert og kvalitetssikret av en ekstern prøvenemnd. Ekstra morsomt er det selvsagt at kvaliteten ble vurdert til beste karakter, meget godt bestått!