Langweekend på Rørosmartnan 2022

På grunn av usikkerhet rundt Covid-19, har vi dessverre valgt å avlyse denne turen i år. Vi satser på ny tur i 2023!

Vintermarkedet Rørosmartnan er en nasjonal begivenhet med rundt 70.000 besøkende hvert år og arrangeres for 168. gang i 2022. Disse fem februar dagene forvandles Røros til en livlig markedsplass med et yrende folkeliv hele døgnet, på serveringssteder og danselokaler, på basarer og tombolaer, i ferdasgårder, på overnattingssteder og på alle kulturarrangementene. Størstedelen av martnan foregår i de to hovedgatene på Røros, og mange utstillere er på plass i gatene og i Martnanshallen. Alle fem martnansdagene byr på en herlig blanding av tradisjonelle og nye arrangement.

Vår «base» for opplevelsene er Savalen Fjellhotell & Spa. Det tradisjonsrike hotellet har i flere tiår blitt eiet og drevet av familien Hektoen, og har i de siste årene gjennomgått omfattende utbygginger, bl.a. et fantastisk Spa anlegg med stort svømmebasseng. Savalen ligger kun 1 time og 15 minutter fra Røros, og vi inviterer til en hyggelig tur med besøk på Rørosmartnan i kombinasjon med velvære, god mat, fine aktivitetsmuligheter samt et variert og allsidig program på Savalen. 

Dagsprogram

1. dag, 17. februar:             Oslo - Savalen
Avreise fra Oslo Bussterminal kl.  08.00. Påstigning etter avtale på strekningen Oslo – Lillestrøm – Nittedal – Gjøvik – Hamar. Turen går videre gjennom Østerdalen, og med gode pauser underveis ankommer vi Savalen ut på ettermiddagen. Hotellet er kjent for sin utsøkte mat, den tester vi under middagen første kvelden.
   
2. – 3. dag, 18. – 19. februar:    Rørosmartnan
Etter en god frokost kjører bussen til Røros, med retur derfra kl. 17.00. Tilbake på hotellet venter middag og sosialt samvær begge kvelder. Vi kjører til Rørosmartnan både fredag og lørdag, men det er opp til hver enkelt om de vil være med en eller to dager dit. Det er mulig å bli igjen på Savalen og bruke dagen for å slappe av og nyte hotellets fasiliteter og turmuligheter. Savalen byr på flotte turmuligheter til beins samt kjempefine skiløyper. Trimrom og velværebasseng til fri bruk, og muligheter til å bestill spabehandlinger. På lørdag kveld hygger vi oss med stort Østerdalsbord til middagen, med tradisjonsmat av alle slag. 

4. dag, 20. februar:            Savalen - Oslo
Vi spiser en god frokost på hotellet, sjekker ut og starter på hjemturen. Det blir pauser underveis, og i løpet av ettermiddagen bringer vi hver enkelt tilbake til utgangspunktet.

Reisefakta

Pris pr. person kr. 6590,-
Tillegg for enkeltrom kr. 540,-

Inkludert i prisen:
•    Busstransport i moderne turbuss
•    3 netter på Savalen Fjellhotell & Spa i doble rom
•    3 frokoster – 2 aftenbuffet – 1 Østerdalsbord
•    Reiseleder

Påmelding innen 4. januar 2022

Kart

Hotell

Savalen Fjellhotell & Spa
Savalen – en eventyrlig helårsdestinasjon - Savalen Fjellhotell & Spa har sin historie tilbake til 1959. I dag er det andre generasjon Hektoen som ønsker velkommen. Et eldorado for helårsaktiviteter...

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo