Allon – Spania – på den hvite kyst 2019 – avreise fra Oslo

Allon Mediterrania Hotel ligger i Villajoyosa mellom byene Alicante og Benidorm på Spanias østkyst, Costa Blanca, med 310 soldager og en gjennomsnittlig temperatur på + 23C. Middelhavsbyen Villajoyosa er en sjarmerende fiskerlandsby - hvor det anbefales å besøke fisketorget som er åpent hver ettermiddag - små kafeer og idylliske bygninger.

Danseledere: Marit Nyberg og Heidi Mathisen – dans hver dag ca. 2 timer - på hverdager

Dag 1: Oslo – Alicante
Oppmøte senest 2 timer før flyavgang fra Gardermoen direkte med Norwegian D85321 kl. 12.15 til Alicante med ankomst kl. 16.00. Etter ankomst Alicante blir dere møtt av vår representant som vil ta dere med buss til vårt hotell, Allon Mediterrania. .
Allon Mediterrania Hotel er «vårt» hotell og åpnet i juli 2010. Det har 99 rom, alle med terrasse og utsikt mot Middelhavet, Rommene er utstyrt med klimaanlegg, TV med digital- og satellitt, internett, safe, hårtørrer og minibar. Hotellet har utendørs svømmebasseng med gode solmuligheter.

Dag 2 til dag 11:
I Villajoyosa /utflukter på egen hånd – Albir, Altea, Benidorm - med buss eller taxi.
Altea er et kunstsentrum i Spania. Gamlebyen gjenspeiler et stort utvalg i kunst og håndverk. Den er verd et besøk også på grunn av arkitekturen og historien. Middelhavets kuppel blir landsbyen kalt. Her finner en også mange flotte restauranter og hyggelige kafeer og barer. El Albir er også herlig og strandpromenaden må bare oppleves på dagtid og kveldstid.

Benidorm som ligger like ved, er spesielt kjent for sin lange sandstrand. Byen er for mange kjent som Europas svar på Las Vegas, men den har også en veldig koselig gammel bydel. Benidorm har noe å tilby alle. Den er en av Solkystens største turistbyer med 5 millioner besøkende årlig. Her finnes noe for alle. Byen er omkranset av fjellet Puig de la Campana på hele 1.406 meter.

Guadelest: En av dagene går turen opp i fjellene til fjellandsbyen Guadalest – en landsby bygget på restene av en gammel maurerborg. Guadalest er en av Spanias største turistattraksjoner. Byen ligger på toppen av en klippe og det er ikke mulig å kjøre bil helt inn dit. Du må faktisk gå gjennom en 15 meter "gang" i fjellet for å komme inn i gammelbyen!

Valencia: En annen dag går turen til Valencia, Spanias tredje største by. I Valencias gamle bydel besøker vi den flotte katedralen El Seo. Det blir også besøk på Spanias største innendørs matmarked. På slutten av dagen blir det mulighet til litt shopping i handlegaten Colo eller på Spanias største varehuskjede El Corte Ingles..

Dag 12: Alicante – Oslo
Etter frokost på hotellet er det bussavgang etter nærmere avtale. Flyavgang med Norwegian D85322 med avgang kl. 17.00. med ankomst Gardermoen/Oslo kl.20.40.

Reisefakta

Pris pr. person kr. 12320,-

Tillegg for enkeltrom kr. 2420,-

Inkludert i prisen:

 • Fly Oslo - Alicante t/r
 • Alle pr. i dag kjente flyskatter
 • Transfer flyplass/hotell t/r
 • 11 overnattinger på Hotel Allon Mediterrania
 • 11 frokoster og 11 middager
 • Danseleder
 • Norsktalende representanter på stedet

Tillegg:

 • for enkeltrom
 • Utflukt til Valencia uten lunsj
 • Utflukt til Guadelest uten lunsj
 • Utflukter avtales i hvert enkelt tilfelle - med deres ønsker om forandring, med korte turer - Kjartan har mange å velge i som han forteller om på infomøte

Bagasje: 2 kolli innsjekket bagasje a maks 20 kg pr. kolli pr. person + 10 kg håndbagasje 55x40x23 cm