Skip to main content

Dansefestival i Kemer 2022

Dato: kommer

Bente Aasen inviterer nok en gang til danseferie med Seniordans i vakre Kemer i Tyrkia. Opplev dans, sol og deilig tyrkisk mat på festivalen som fyller hele byen med danseglade Skandinaver. På Viking Star Hotel & Spa samles både erfarne dansere og nybegynnere i alle aldre til dans i blant annet Seniordans, Salsa, Kizomba, Tango og Magedans.

I den grønne og vakre havnebyen Kemer bor vi førsteklasses i hjertet av Kemer på Viking Star Hotel & Spa. Her nytes feriedagene fra tidlig til sent enten du vil oppleve Kemer, havet og den flotte naturen, eller koble av ved bassengkanten. 
Bassengområdet er et naturlig samlingspunkt både på dag- og kveldstid. Om dagen er det solsenger og parasoller, barnebasseng og snack-servering. Om kvelden gjøres bassengområdet om til en stemningsfull arena for middag, mini-disco og underholdning. Ønsker du å fortsette dansen ut i de små morgentimer, finner du diskoteket i underetasjen.

Hotellet har en hyggelig à la carte-restaurant som er verdt et besøk. Det finnes også et Spa der du kan koble av ved innendørsbassenget, nye tyrkisk bad i hamamet, ta bastu eller velge mellom et stort utvalg behandlinger for kropp og sjel (mot avgift). På hotellet er det og så en frisør, butikker, treningsrom, bordtennis, spillrom og biljard mot avgift.

Turist- og byområde med lokal trafikk. Bygget i 2007. Totalt 196 rom beliggende i en og samme bygning. Hotellets musikk, underholdning og diskotek kan oppfattes som forstyrrende for enkelte rom. Nærliggende moské kan også oppfattes som forstyrrende. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. À la carte-restauranten er åpen fra april til oktober. Håndkleservice. Spa-pakke kan reserveres på forhånd. Gratis WiFi i resepsjonsområdet. Nærmeste strand 600 m (steinstrand)
Gratis badebuss under høysesong til sandstranden. Servering på stranden er ikke inkludert. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. 
Avstand til lokalt sentrum: Kemer 450 m. 

Danseinstruktører: Bente Aasen

Fulltekstsøk

Reisefakta

Reiseleder er Kjell Magne Aasen.

Ved påmelding trenger vi informasjon om fullstendig navn, fødselsdato, nasjonalitet, passnummer og utløpsdato på passet. 
Det gjøres oppmerksom på at innreisebestemmelser og krav til visum kan endre seg på kort varsel. Det er den enkelte reisendes ansvar å holde seg oppdatert om dette, samt påse at pass er gyldig for innreise. Pass må være gyldig minimum seks måneder etter innreise til Tyrkia.

Tyrkia innførte visumfrihet for norske borgere f.o.m. 2. mars 2020 (turistvisum).

Covid-19: 
Fra om med 01. juni 2022 er det ikke lenger krav om fremvisning av vaksinasjonskort, PCR-test eller antigen hurtigtest for innreise til Tyskia.

Bagasje inkludert: 

* 1 liten veske (under sete veske) 30 x 20 x 38 cm - maks 10 kg

* 2 x innsjekket bagasje 23 kg

NB! Kabin koffert / veske over sete er ikke i inkludert

Kart

Kontakt oss
Adresse:
Feriespesialisten AS
Løkkegata 9
2615 Lillehammer
Norge

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo