Spania – Albir Playa Hotel & Spa – fra Bergen

Hotel Albir Playa ligger ved innkjøringen til El Albir, 500 meter fra stranden og 300 meter fra sentrum. Alle rom har bad, toalett, vask, satellitt – TV, aircondition, telefon, safe og minibar. Hotellet kan tilby restauranter og barer, svømmebasseng, boblebad og SPA-avdeling med rabatt til hotellets gjester.

Danseleder: Grete-Sofie Henne

Dag 1: Bergen - Alicante
Oppmøte senest 2 timer før flyavgang fra Bergen/ Lufthavn med Norwegian DY 1830, med avgang kl.16.35 direkte til Alicante med ankomst kl.20.15. Etter ankomst Alicante blir vi møtt av vår representant som vil ta oss med buss til El Albir. I El Albir skal vi bo på Hotel Albir Playa****.

Dag 2 – Dag 14: El Albir / utflukter
Vi spiser frokost og middag på hotellet. Deretter kan dere benytte anledningen til å ta en tur til Altea. Den spreke kan spasere langs strandpromenaden, men for dem som ønsker å ta bussen går den hver halve time. Altea er et kunstsentrum i Spania. Gamlebyen gjenspeiler et stort utvalg i kunst og håndverk. Selve Gamlebyen er verd et besøk også på grunn av arkitekturen og historien. Middelhavets kuppel blir denne landsbyen kalt. Her finner en også mange flotte restauranter og hyggelige kafeer og barer.

Benidorm
som ligger like ved, kun 6 km fra El Albir, er spesielt kjent for sin lange sandstrand. Byen er for mange kjent som Europas svar på Las Vegas, men den har også en koselig gammel bydel. Benidorm har noe å tilby alle. Den er en av Solkystens største turistbyer med 5 millioner besøkende årlig. Her finnes noe for alle. Byen er omkranset av Puig de la Campana på hele 1.406 meter. Om ønskelig, som kveldsutflukt her kan vi besøke Benidorm Palace og få både middag og show. (tillegg)

Utfluktsforslag:

Valencia med Albufera
I dag tar vi turen til Valencia, Spanias tredje største by. I Valencias gamle bydel besøker vi den flotte katedralen El Seo. Det blir også besøk på Spanias største innendørs matmarked. Det blir også besøk på museet og senere båttur. På slutten av dagen blir det mulighet til litt shopping i handlegaten Colo eller på Spanias største varehuskjede El Corte Ingles..Vi spiser også lunsj underveis denne dagen.

Las Cueva de Canalobre & Borgen i Alicante
Denne dagen skal vi besøke dryppesteinsgrottene Cueva de Canalobre. Dette er grotter som til og med de med rullestol kan komme inn å få et inntrykk. Her er naturens egen konsertsal! Vi spiser lokal spansk lunsj underveis denne dagen og vi vil også ta turen innom å besøke borgen i Alicante.

Tarbarca
Vi besøker Sjørøverøya Tarbarca, med lunsj på øya. Vi drar ut fra saltbyen Santa Pola med båt og får en hyggelig dag på Middelhavet- lunsjen spiser vi på den berømte piratøya.

Dag 15: Alicante – Bergen
Etter frokost gjør vi klar til bussavgang fra hotellet etter nærmere avtale. Flyavgang med Norwegian DY 1833 kl. 21.00 og ankomst Bergen Lufthavn kl.00.35 (+1).

Reisefakta

Avreise 23. september 2019

15 dager / 14 netter

Pris pr. person kr. 12990,-

Tillegg for enkeltrom kr. 3640,-

Inkludert i prisen:

  • Fly Bergen - Alicante t/r
  • Alle pr. i dag kjente flyskatter
  • Transfer flyplass / hotell t/r
  • 14 overnattinger på Hotel Albir Playa
  • 14 frokoster og 14 middager på hotellet
  • Danselokale - danseleder
  • Norsktalende representant på stedet

Tillegg:

  • for enkeltrom kr. 3640,-
  • Kjartan informerer om utfluktene på informasjonsmøte Har også flere utflukter om ønskelig