Den spanske solkysten – Torremolinos / Malaga 2019 – fra Trondheim

Med 14 overnattinger har vi 13 hele dager til å nyte livet på den spanske solkysten.
Vi bor på 4 stjerners Gran Hotel Cervantes by Blue Sea i Torremolinos.
Det fabelaktige 4-stjerners Gran Hotel Cervantes av Blue Sea har stilfull og komfortabel innkvartering og omfattende fasiliteter med en fantastisk beliggenhet i hjertet av Torremolinos, med vakker utsikt over havet og stranden bare 500 meter unna.

Rommene på Gran Hotel Cervantes Torremolinos består av 398 rom av varierende størrelse, egnet for opptil fire personer. Komplett med eget bad og balkong eller terrasse, de fleste med havutsikt, disse rommene er elegant og komfortabel, perfekt for en avslappende ferie.
Det store utendørs svømmebassenget på Gran Hotel Cervantes er flott for en forfriskende dukkert etter å ha slappet av med soling på de romslige solterrasser. Det oppvarmede bassenget på taket av Gran Cervantes Hotel kan skilte med praktfull utsikt over området og det glitrende Middelhavet. Hotellets spa tilbyr gjestene avslappende behandlinger og massasjer samt bruk av badstuen. Hvis du føler deg mer aktiv, er det treningsstudio på Gran Hotel Cervantes, samt bordtennis og biljard.

Restauranten på Gran Hotel Cervantes Torremolinos tilbyr deilige buffet retter med internasjonale og andalusiske valg. Byen Torremolinos er fylt til randen med flere valg av kafeer, barer og restauranter, så du vil bli bortskjemt! Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag.

Danseledere: Erna Onsøien Tangvik og Vigdis Hassel

Forslag på noen utflukter:

GIBRALTAR (heldagstur)
Vi kjører 120 km langs Costa del Sol innen vi når den britiske kronkolonien Gibraltar. Etter grenseformaliteterne (glem ikke pass) skal vi gjøre en rundtur med minibuss på den interessante klippen som har tilhørt Storbritania siden 1704. På rundturen besøker vi bl.a. droppstenshulen, St Michaels´s Cave, og de berømte apene. Vi spiser individuell lunsj, og siden har vi tid på egen hånd i gågaten”the Main street”, der vi kan gjøre mange funn, det er mye som er billig på Gibraltar, ikke minst sprit og sigaretter.
Vi er tilbake på hotellet ca kl 18.00

MIJAS (halvdagsutflukt)
Mijas er en av de Andalusiske landsbyer som ikke er glemt i en eneste turistguide, og også en av de mest besøkte. Mijas er anlagt på typisk maurisk vis – en labyrint av smale gater og streder og små hvitkalkede hus med en indre, skyggefull patio. I de smale gatene finner vi massevis av butikker som selger kunsthåndverk og suvenirer, alt fra utskårne treartikler til fine sjal, keramikk og selvfølgelig T-skjorter. Det finnes fargerike esel- hestedrosjer som gjerne vil frakte deg rundt i byen. Her finnes også mange barer og kaféer der man kan spise noe enklere. Til byens severdigheter er tyrefekterarenaen, det finnes også et lite kapell bygd i en klippe, med den berømte Madonnaen, virgen de la Peña. Fra Mijas har vi en veldig flott utsikt over kysten og har vi klart vær kan vi se Gibraltar og Riffjellet i Nord Afrika.

GRANADA (heldagstur)

Ingen steder i Spania, Europa ja kanskje hele verden finner man mer historie enn i Granada! I hjertet av Andalucia finner vi byen som ligger rundt et av verdens syv underverker, Alhambra! Alhambra ble bygget opp for emiren i Andalus under Maurertiden og da Bobabdil abdiserte i 1492 var det vokst til en av verdens mest majestetiske byggverk! Byen omkring er selve hjerte i spansk historie og kultur, her finner man flamenco på hvert gatehjørne, en mektig katedral og arabiske kvarter. Granada er unik i verden!

Reisefakta

Avreise 7. september 2019

15 dager / 14 netter

Pris pr. person fra Trondheim kr. 14 690.-

Tillegg for enkeltrom kr. 3 500,-

Dag 1/07. september 2019: Trondheim - Malaga
Norwegian D85039 fra Trondheim/Værnes kl. 21.00 – ankomst Malaga kl.01.30+1

Dag 15/21. september 2019: Malaga – Trondheim
Norwegian D85038 fra Malaga kl. 07.00 – ankomst Trondheim kl. 11.15

Inkludert i prisen:

  • Trondheim – Malaga t/r inkl. flyskatter
  • transfer T/R flyplassen – hotellet
  • 14 netter i doble rom med dusj/wc
  • 14 frokoster og 13 middager på hotellet – 1 lunsj
  • Norsktalende representant tar imot dere på flyplassen og ordner utflukter
  • Danselokale