Tyrkia – Kemer 2020

Bo førsteklasses i hjertet av Kemer!
I den grønne og vakre havnebyen Kemer ønsker vi velkommen til Viking Star Hotel & Spa. Her nytes feriedagene fra tidlig til sent enten du vil oppleve Kemer, havet og den flotte naturen, eller koble av ved bassengkanten.
Bassengområdet er et naturlig samlingspunkt både på dag- og kveldstid. Om dagen er det solsenger og parasoller, barnebasseng og snack-servering. Om kvelden gjøres bassengområdet om til en stemningsfull arena for middag, mini-disco og underholdning. Ønsker du å fortsette dansen ut i de små morgentimer, finner du diskoteket i underetasjen.

Hotellet har en hyggelig à la carte-restaurant som er verdt et besøk. Det finnes også et Spa der du kan koble av ved innendørsbassenget, nye tyrkisk bad i hamamet, ta badstu eller velge mellom et stort utvalg behandlinger for kropp og sjel (mot avgift). På hotellet er det også en frisør, butikker, treningsrom, bordtennis, spillrom og biljard mot avgift.

Turist- og byområde med lokal trafikk. Bygget i 2007. Totalt 196 rom beliggende i en og samme bygning. Hotellets musikk, underholdning og diskotek kan oppfattes som forstyrrende for enkelte rom. Nærliggende moské kan også oppfattes som forstyrrende. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. À la carte-restauranten er åpen fra april til oktober. Håndkleservice. Spa-pakke kan reserveres på forhånd. Gratis WiFi i resepsjonsområdet. Nærmeste strand 600 m (steinstrand)
Gratis badebuss under høysesong til sandstranden. Servering på stranden er ikke inkludert. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum: Kemer 450 m.

Danseinstruktører: Asta og Kåre Opheim

Dag 1/ 6. mai 2020: Oslo/Gardermoen – Antalya – Kemer
Oppmøte på Oslo/Gardermoen senest 2 timer før avgang med Norwegian DY1262 kl. 15.55 med ankomst Anatlya kl. 21.00. Her står bussen og venter på oss og vi kjører til Kemer og vårt hotel, Viking Star Hotel. Vi sjekker inn på rommene våre.

Dag 2/ 7. mai 2020 – dag 10/ 15. mai 2020: Kemer
Vi spiser frokost – lunsj og middag på hotellet hver dag. Vi gjør oss kjent i Kemer med en City-tur og i løpet av disse dagene vil vi få tilbud om flere utflukter. Spesifisert danse- program kommer senere.

Dag 11/ 16. mai 2020: Kemer – Antalya – Oslo/Gardermoen
Vi spiser frokost og sjekker ut fra rommene. Etter avtalt tid blir vi hentet av bussen og kjørt til flyplassen i god tid før avgang med Norwegian DY1261 kl. 12.50 med ankomst Oslo/Gardermoen kl. 16.10.

For mer informasjon kontakt: Asta og Kåre Opheim tlf.: 917 11916

Reisefakta

Pris pr. person fra kr. 11 950,-

Tillegg enkeltrom: kr. 2 000.-

Prisen inkluderer:
• Fly Norge – Antalya /Tyrkia
• Alle pr. i dag kjente flyskatter
• Transfer flyplass/hotell t/r
• 10 overnattinger
• 10 frokoster – 10 lunsjer -10 middager
• Drikke til maten vin-øl-eller min-vann
• Norsktalende representant på stedet
• Dans hver dag mellom 10.00 – 12.00 unntatt utfluktsdager
• Visum
• Citytur i Kemer