BARDØLA HØYFJELLSHOTELL – NYTTÅRSFEIRING PÅ GEILO

Bardøla Høyfjellshotell ligger idyllisk til på ski-eldoradoet Geilo i Buskerud fylke ved foten av Hallingskarvet. Det er et hotell med lange tradisjoner som vi er opptatt av å holde ved like, og ønsker å gi deg som gjest et minneverdig opphold. På Bardøla er det fasiliteter og aktiviteter som er tilpasset til alle.

1. dag, 29.12.19: Hjemsted - Geilo

Vi reiser fra hjemsted etter nærmere avtale. Nødvendige stopp for enkel lunsj og beinstrekk underveis, og vi ankommer Bardøla Høyfjellshotell på ettermiddagen. Resten av ettermiddagen kan brukes til å bli kjent med den vakre naturen, skiløypene eller andre aktiviteter på Geilo - eller kanskje en tur i svømmebassenget. I tillegg er det inkludert fri Wifi, Bardølas store nyttårsprogram, fri inngang til badeanlegget med basseng, trimrom og badstuer og mye og god oppmerksomhet!

Vi hygger oss med en god middag og husorkesteret vil spille opp til dans.

2. dag, 30.12.19: Geilo

Frokost og lunsj på hotellet. Kanefart i Geilo sentrum (tillegg i pris), påmelding i resepsjonen på hotellet. På kvelden er det grillaften og dans til levende musikk i salongen. 

3. dag, 31.12.19: Nyttårsaften

Frokost og lunsj på hotellet. Dagen til egen disposisjon. På kvelden er det Nyttårssoupe' i restauranten og dans og hygge i salongen etterpå. Kl. 24.00 ønsker vi det nye året velkommen!

4. dag, 01.01.20: Geilo - Hjemsted

Etter en god frokost sjekker vi ut og starter på hjemreisen. Nødvendig stopp for enkel lunsj og beinstrekk tas underveis, og vel hjemme på ettermiddagen håper vi alle har hatt en fin tur!

Reisefakta

Avreise 29.12.19 - 01.01.20

Pris pr. person kr. 5975,- fra Bergen

Pris pr. person kr. 5815,- fra Oslo

Tillegg for enkeltrom kr. 900,-

Inkludert i prisen:

  • Busstransport i moderne turbuss
  • 3 døgns opphold på Bardøla Høyfjellshotell i dobbeltrom
  • 3 frokoster - 2 lunsjer - 3 middager (den ene Nyttårssoupe')
  • 2 enkle lunsj tur/retur
  • Nødvendige bomavgifter