SPANIA – ALBIR PLAYA HOTEL & SPA 2019

Hotell Albir Playa ligger ved innkjøringen til El Albir, 500 meter fra stranden og 300 meter fra sentrum. Alle rom har bad, toalett, vask, satellitt – TV, aircondition, telefon, safe og minibar. Hotellet kan tilby restauranter og barer, svømmebasseng, boblebad og SPA-avdeling med rabatt til hotellets gjester.

Dag 1/ 8. oktober 2019: Oslo - Alicante
Oppmøte senest 2 timer før flyavgang fra Oslo/Gardermoen Lufthavn med Norwegian D85321, med avgang kl. 12.15 direkte til Alicante med ankomst kl. 16.00. Etter ankomst Alicante blir vi møtt av vår representant, Kjartan, som vil ta oss med buss til El Albir. I El Albir skal vi bo på Hotel Albir Playa****. Om kvelden spiser vi middag på hotellet.

Dag 2/ 9. oktober 2019 til dag 7/ 16. oktober 2019: El Albir / utflukter
Vi spiser frokost og middag på hotellet.
Deretter kan dere benytt anledningen til å ta en tur til Altea. Den spreke kan spasere langs strandpromenaden, men for dem som ønsker å ta bussen går den hver halve time. Altea er et kunstsentrum i Spania. Gamlebyen gjenspeiler et stort utvalg i kunst og håndverk. Selve Gamlebyen er verd et besøk også på grunn av arkitekturen og historien. Middelhavets kuppel blir denne landsbyen kalt. Her finner en også mange flotte restauranter og hyggelige kafeer og barer.

Benidorm
som ligger like ved, kun 6 km fra El Albir, er spesielt kjent for sin lange sandstrand. Byen er for mange kjent som Europas svar på Las Vegas, men den har også en koselig gammel bydel. Benidorm har noe å tilby alle. Den er en av Solkystens største turistbyer med 5 millioner besøkende årlig. Her finnes noe for alle. Byen er omkranset av Puig de la Campana på hele 1.406 meter. Om gruppen ønsker, som kveldsutflukt her kan vi besøke Benidorm Palace og få både middag og show. (79€)

Guadalest
Om gruppen ønsker, kan vi en av dagene ta en morgen/formiddags tur opp i fjellene til fjellandsbyen Guadalest – en landsby bygget på restene av en gammel maurerborg. Guadalest er en av Spanias største turistattraksjoner. Landsbyen ligger på toppen av en klippe og det er ikke mulig å kjøre bil helt inn. Du må faktisk gå gjennom en 15 meter "gang" i fjellet for å komme inn i gammelbyen! (35€)

Utflukter som er inkludert i prisen:

Valencia med Albufera
I dag tar vi turen til Valencia, Spanias tredje største by. I Valencias gamle bydel besøker vi den flotte katedralen El Seo. Det blir også besøk på Spanias største innendørs matmarked. Det blir også besøk på museet og senere båttur. På slutten av dagen blir det mulighet til litt shopping i handlegaten Colo eller på Spanias største varehuskjede El Corte Ingles..Vi spiser også lunsj underveis denne dagen.

Las Cueva de Canalobre & Borgen i Alicante
Denne dagen skal vi besøke dryppesteinsgrottene Cueva de Canalobre. Dette er grotter som til og med de med rullestol kan komme inn å få et inntrykk. Her er naturens egen konsertsal! Vi skal også besøke museet i Busot med instrumenter fra hele verden. Vi spiser lokal spansk lunsj før vi reiser videre og besøker borgen i Alicante.

Dag 10/ 17. oktober 2019: Alicante – Oslo
Etter frokost gjør vi klar til bussavgang fra hotellet etter nærmere avtale. Flyavgang med Norwegian D85322 kl. 15.40 og ankomst Oslo/Gardermoen Lufthavn kl. 19.20.

Reisefakta

Avreise 8. oktober 2019

10 dager / 9 netter

Pris pr. person kr. 11550,-

Tillegg for enkeltrom kr. 2340,-

Inkludert i prisen:

 • Fly Oslo - Alicante tur/retur
 • Alle pr. i dag kjente flyskatter
 • Transfer flyplass/hotell tur/retur
 • 9 overnattinger på Hotel Albir Playa
 • 9 frokoster og 9 middager på hotellet
 • Norsktalende representant på stedet
 • Utflukt til Valencia med Albufera
 • Utflukt til Las Cueva de Canalobre
 • Reiseleder

Tillegg:

 • Morgen/formiddagstur til Guadalest (35€)
 • Middag & show på Benidorm Palace (79€)

Påmelding innen 5. juli 2019