JULEMARKED I GOSLAR 2019

Julemarked i Goslar - med et besøk på julemarkedet i Celle og Lübeck

Hvert år lyser Goslar opp med festlige dekorasjoner, bakte epler og brente mandler – den skarpe luften minner oss om at julen er nær! Den gamle keiserbyen har ett av de beste julemarkeder i Tyskland, den blir også kalt en av de mest romantiske julemarkedsbyer. Bodene ligger i en stjerneform på torget, og vi vises vei av tente fakler.

1. dag, 2. desember: Dokka – Oslo – Gøteborg
Avreise fra Dokka og videre opphenting innover mot Oslo. Vi fortsetter mot Sverige og Gøteborg, og tar nødvendige stopp underveis. I Gøteborg går vi om bord i Stena Lines ferje som tar oss over til Kiel på natta. Båtavgang kl. 18.45. Felles middag om bord på kvelden.

2. dag, 3. desember: Kiel – Celle - Goslar
Vi spiser frokost om bord før ankomst Kiel kl. 09.15. Vi finner igjen bussen og setter kursen mot Hamburg og videre til Celle hvor vi tar en lengre stopp for lunsj og litt tid på egenhånd for å oppleve julemarkedet her. Etter et par timers tid, kjører vi videre mot Hildesheim og til Goslar for innsjekk på KaiserWorth Hotel. Ettermiddagen til egen disposisjon før vi møtes til felles middag på kvelden.

3. dag, 4. desember: Goslar julemarked
Vi starter dagen med frokost på hotellet og har hele dagen til egen disposisjon på julemarkedet. De koselige bodene på julemarkedet tilbyr mange fine varer, og benytt gjerne anledningen til å kikke inn i de smale gatene for å se på bindingsverkhusene. Her finner vi også mange små butikker og serveringssteder. Vi møtes til felles middag på hotellet på kvelden.

4. dag, 5. desember: Goslar – Lübeck – Kiel
Vi spiser frokost på hotellet, sjekker ut og starter på hjemreisen. Vi kjører tilbake mot Hamburg, men tar her av og kjører til Lübeck for å få en liten smakebit av julemarkedet her også! Vi bruker to-tre timer i Lübeck for handel og lunsj, før turen går videre tilbake til Kiel. Vi sjekker inn på Stena Lines ferje, og spiser felles middag om bord på kvelden. Båtavgang kl. 18.45.

5. dag, 6. desember: Gøteborg – Oslo – Dokka
Vi nyter frokosten om bord før ankomst Kiel kl. 09.15. Vi finner igjen bussen og starter på den siste etappen hjem. Vi kjører til Nordby Shoppingsenter og tar en lengre stopp her for lunsj og handling, før turen går videre hjemover med andre nødvendige stopp underveis. Vel hjemme håper vi alle har hatt en fin førjulstur!

Reisefakta

Avreise 2. desember 2019

5 dager / 4 netter

Pris pr. person kr. 6990,-

Tillegg for enkellugar t/r kr. 480,- pr. pers.

Tillegg for enkeltrom kr. 640,- pr. pers.

Utvendig lugar på forespørsel, tillegg t/r kr. 330,- pr. pers.

Inkludert i prisen:

  • Busstransport i moderne turbuss
  • Ferje Gøteborg - Kiel tur/retur i innvendige doble lugarer
  • 2 frokoster og 2 julebordsbuffet inkl. øl, vin, min.vann og kaffe/te
  • 2 netter på KaiserWorth Hotel i doble rom
  • 2 frokoster og 2 middager på hotellet
  • Nødvendige bom/veiavgifter

Påmeldingsfrist: 18. oktober 2019