MIDDELHAVSCRUISE FRA BARCELONA 2019

Bli med på en ukes eventyr i Middelhavet med et av verdens største cruiseskip, Oasis of the Seas. Cruiset starter og avsluttes i Barcelona. Under cruiset besøker vi Palma de Mallorca, Provence og Marseille, La Spezia, Roma og Napoli. Den siste dagen er vi til havs og kan bare nyte alt som skipet har å by på. Oasis of the Seas tilbyr underholdning i verdensklasse, tilgang til et stort aktivitetstilbud og mye god mat og drikke.

1. dag, 7. september: Gardermoen – Frankfurt – Barcelona
Oppmøte på Gardermoen senest to timer før flyavgang kl. 09.50 til Frankfurt kl. 12.00. Vi tar fly videre til Barcelona med avgang kl. 13.10 og ankomst kl. 15.10. Vi blir hentet av buss som kjører oss til H10 Itaca hotell for innsjekk og felles middag.

2. dag, 8. september: Barcelona
Vi spiser frokost på hotellet, sjekker ut og møter bussen og guiden vår som tar oss med på en 3-timers sightseeing i Barcelona. Guiden er behjelpelig med å finne en plass for individuell lunsj. Bussen kjører oss til havna og vi sjekker inn på lugarene våre. Oasis of the Seas har avgang kl. 18.00 fra Barcelona.

3. dag, 9. september: Palma by – Spania
Frokost, lunsj og middag om bord. Vi ankommer Palma by kl. 08.00 og har avgang kl. 16.00.
Mallorca er den største øya av de spanske Balearene i Middelhavet, og ligger like utenfor kysten av Spania. Øyas kystlinje er preget av en rekke små huler og vakre strender. Palma de Mallorca er hovedstaden i Balearene og nesten to tredjedeler av den totale befolkningen bor i Palma. Antall personer øker sterkt om våren, da øya er en favoritt blant europeiske ferierende.

4. dag, 10. september: Marseille – Frankrike
Frokost, lunsj og middag om bord. Vi ankommer Marseille kl. 09.00 og har avgang kl. 18.00.
Marseille er den eldste byen i landet, og nest størst etter Paris. For den beste utsikten her er det bare et sted å dra, Notre Dame de la Garde, som ruver 154 meter over bakken. Rusle rundt Vieux Port, som en gang var inngangsporten til Middelhavet, her finner du det populære teateret Theatre National de la Criee og flere restauranter.

5. dag, 11. september: La Spezia – Italia
Frokost, lunsj og middag om bord. Vi ankommer La Spezia kl. 08.30 og har avgang kl. 20.30.
Havnebyen La Spezia er omringet av spektakulært toscansk landskap. Reis herfra for å oppleve Firenze, fødebyen til den italienske renessansen og hjem til kunstgallerier i verdensklasse, museer og flotte restauranter. Sug til deg inntrykkene fra den fantastiske Duomo (Santa Maria del Fiori), se Galileos første teleskop på vitenskapsmuseet eller snik inn litt shopping på San Lorenzo-markedet. Hvis du allerede har vært i Firenze kan du besøke nærliggende Pisa og se det berømte skjeve tårnet eller gå en fottur mellom de vakre landsbyene i Cinque Terre.

6. dag, 12. september: Roma – Italia
Frokost, lunsj og middag om bord. Vi ankommer Roma kl. 07.00 og har avgang kl. 20.00.
Havnebyen Civitavecchia er et glimrende utgangspunkt for mange av severdighetene i oldtidsbyen Roma. Den ”Evige Stad” har så mange historiske, arkitektoniske og åndelige severdigheter at man kan fylle et helt liv. Av disse kan Forum Romanum, Det sixtinske kapell, Pantheon og Peterskirken nevnes.

7. dag, 13. september: Napoli – Italia
Frokost, lunsj og middag om bord. Vi ankommer Napoli kl. 07.00 og har avgang kl. 18.30.
I skyggen av Vesuv byr Napolibukten på uovertruffen variasjon. Besøk den romerske byen Pompeii, perfekt bevart i århundrer under vulkansk aske. Føl den solfylte glamouren på øya Capri, eller nyt utsikten fra Sorrento, byen på klippetoppen, mens du prøvesmaker et glass Limoncello, en lokal spesiallikør.

8. dag, 14. september: Til havs
Frokost, lunsj og middag om bord. På mange av cruisene er det dager hvor skipet ikke ligger til havn i det hele tatt. I dag er en slik dag og denne kan benyttes til avslapning eller å dra nytte av alle fasilitetene om bord.

9. dag, 15. september: Barcelona – Frankfurt – Gardermoen
Vi ankommer Barcelona igjen kl. 05.00. Vi spiser frokost om bord og sjekker ut fra båten. Vi får litt tid på egenhånd i Barcelona i dag. Vi kan vandre langs Las Ramblas, utforsk brosteinsgatene i det gotiske kvarteret eller besøk Gaudis uferdige mesterverk, Sagrada Familia. Deretter kan du ta en gåtur rundt Gaudis Parc Guell, en praktfull oase av planter, trær og bygninger. Etter avtalt tid møter vi bussen vår som kjører oss til flyplassen i god tid før flyavgang kl. 16.55. Mellomlanding kl. 19.05 i Frankfurt og avreise derfra igjen kl. 21.10 tilbake til Gardermoen med ankomst kl. 23.05.

Reisefakta

Avreise 7. september 2019

9 dager / 8 netter

Pris pr. person kr. 16990,-

Tillegg for enkeltrom på hotellet kr. 685,-

Tillegg for enkellugar kr. 6545,-

Utvendig lugar på forespørsel, tillegg kr. 1550,- pr. person

Inkludert i prisen:

 • Fly Gardermoen - Barcelona
 • Busstransfer fra flyplassen - hotellet
 • 3-timers sightseeing i Barcelona med lokal guide
 • Busstransfer fra byen til havna
 • 1 natt på hotell i Barcelona i doble rom
 • 1 frokost og 1 middag på hotellet
 • 7 netter ombord på Oasis of the Seas i doble innvendige lugarer
 • Frokost - lunsj - middag hver dag på skipet
 • Busstransfer fra skipet tilbake til flyplassen
 • Nødvendige skatter og avgifter
 • Reiseleder

Påmelding innen 3. mai 2019