NYTTÅRSTUR TIL AGUILAS, SPANIA 2019

Hotel Puerto Juan Montiel ligger på Aquilas-strandpromenaden i Aguilas (Murcia) på Costa Calida. Byen (som har ca. 35 000 innbyggere) blir overvåket av den vakre borgen, Castle of San Juan de Aguilas. Aguilas kombinerer de tradisjonelle elementene i en havneby med tjenestene til en moderne by og en uslåelig beliggenhet på middelhavskysten.
Med mer enn 3200 timer med sol i året, en gjennomsnittstemperatur på 25.2C, og nesten ikke noe regn, og det klare vannet (som har den høyeste miljø kvalifisering), er Aguilas den ideelle sol og strand reisemål, samt å være perfekt for sport, dykking , avslapping og seiling turisme. Aguilas har en kystlinje på 28km som er spekket med 35 bukter og fine sandstrender hvor du kan slappe av og nyte solen.
Hotellets Spa, Don Juan Spa som ligger i 6 etasje har en av byens beste utsikt over Middelhavet og Poniente Bay, hvor du kan nyte noen hyggelige avslappende dager.

Her har vi utflukter til Cartagena, Caravaca del la Cruz, Murcia by og enda flere å by på.

Denne turen går fra Bergen!

Dag 1/, 30. desember 2019: Bergen/ Flesland – Alicante - Aguilas
Oppmøte på Flesland senest 2 timer før avgang med Norwegian DY1830 til Alicante kl. 10.25 med ankomst Alicante kl. 14.05. Etter ankomst Alicante blir dere møtt av vår representant som vil ta dere med til vårt hotell i Aquilas, Hotel Puerto Juan Montiel. Bussturen tar ca. 2 timer, og etter ankomst hotellet sjekker vi inn på rommene våre og felles middag i restauranten om kvelden.

Dag 2 – 9,  31. desember – 7. januar 2020: Aquilas
Vi spiser frokost og middag på hotellet. Det blir et velkomstmøte dagen etter ankomst der det blir litt mer orientering om utflukter og området dere bor på.
Dagene kan nytes på stranden eller ta en tur på toppen av hotellet i den flotte Spa avdelingen.
Eller så kan man ta en spasertur inn til sentrum av Aquilas der det er muligheter for å sette seg ned ved en av fortausrestaurantene og nyte et glass eller en kaffekopp eller for de som er spreke kan seg en tur opp til borgen og se den fantastiske utsikten fra der.

Dag 10, 8. januar 2020: Aquilas – Alicante – Bergen/Flesland
Vi spiser frokost på hotellet, før vi sjekker ut fra rommene. Etter avtalt tid kjører bussen oss til flyplassen i Alicante i god tid før avgang med Norwegian D85334 til Bergen/Flesland kl. 16.05 med ankomst Bergen/Flesland kl. 19.55.

Reisefakta

Pris pr person kr. 8 595,- ved 30 deltakere

Tillegg enkeltrom kr. 2 250,-
Tillegg utflukter

Prisen inkluderer:

• Fly Bergen – Alicante t/r
• Alle pr i dag kjente flyskatter
• Transfer flyplassen – hotellet t/r
• 9 overnattinger på Hotel Puerto Juan Montiel i dobbeltrom
• 9 frokoster – 9 middager på hotellet inkl. New Years Eve Gala Dinner
• Norsktalende representant på stedet