Stavanger med Flor & Fjære 2021

Vi ønsker deg velkommen til Stavanger og det eksotiske Flor & Fjære.
Stavanger – den smilende og sympatiske byen – en bitteliten storby, eller kanskje en stor landsby.
Stavanger er en rik by. Rik på kultur, natur, opplevelser og gode dager.
Stavanger er en gammel by – rekkene med vel bevarte sjøhus, Gamle Stavangers små hvite trehus, en bykjerne hvor middelalderens gateløp fremdeles er bevart med smale, svingete gågater. Vi bor i Stavanger, men tar del i den fine naturen rundt byen – ikke å forglemme: Flor & Fjære. Etter en 20 minutters båttur fra Stavanger brygge kommer vi til øya Sør – Hidle, hvor vi finner tropiske palmer og frodige blomster innrammet av Ryfylkes storslåtte fjorder og fjell. Dette er Flor og Fjære – blomstrende alternativ hvor du kan underholde kollegaer, familie og venner.
Alle våre gjester blir ønsket velkommen med en omvisning i hagen.
Hagen består av fargerike blomster, romantiske stier og rustikk interiør, og vi vil ha fornemmelsen av at vi er på de sydlige breddegrader.

1. dag, 23. august: Hjemsted – Hovdestøylen
Avreise fra Dokka kl. 08.00, Hasvoldseter kl. 08.20, Gjøvik skysstasjon kl. 08.45, Raufoss stasjon kl. 09.00, fra Jaren stasjon kl. 09.30, fra Gran stasjon kl. 09.40, Lunner Rådhus kl. 09.50, Nittedal kl. 10.35 og fra Oslo bussterminal kl. 11.15. Avreise fra Bekkestua bussterminal kl. 11.45 og fra Sandvika bussterminal kl. 12.00. Vi kjører mot Kongsberg – Notodden – Seljord og videre til Hovdestøylen Hotel & Lodge for overnatting. Felles middag på hotellet og hyggelig samvær utover kvelden.

2. dag, 24. august: Hovdestøylen – Stavanger
Etter en tidlig frokost, sjekker vi ut av hotellet og avreise til Lysebotn kl. 08.15. I Lysebotn går vi om bord i fergen som kl. 12.30 tar oss med fra Lysebotn til Lauvvik. I tillegg til Prekestolen får vi se andre severdigheter som Fossen, Fantahålå, Geitene. Etter ankomst Lauvvik kl. 14.55 fortsetter vi videre til Stavanger og til vårt hotell, Thon Hotel Stavanger. Vi slapper av før vi gjør oss klar for kveldens middag på hotellet.

3. dag, 25. august: Flor og Fjære
Vi spiser frokost på hotellet. Vi kjører ned til Strandkaien og går om bord i fergen som bringer oss ut til øya hvor Flor og Fjære ligger. Avgang kl. 11.00 – overfarten tar ca 20 minutter. Ute på øya blir vi ønsket velkommen med en omvisning i hagen. Senere rusler vi rundt og nyter den praktfulle parken med fornemmelsen av de sydlige breddegrader før vi inntar dagens lunsj kl 12.30, basert på havets råvarer. Flor og Fjære er et utrolig flott sted og vi er sikre på at alle lar seg imponere! Det blir tid til en ”ekstra runde” i parken før vi kl. 15.30 går vi om bord i båten som tar oss med tilbake til Stavanger.
Her møter vi en lokal guide som tar oss med på en sightseeing i Stavanger. På kvelden møtes vi til felles middag på hotellet.

4. dag, 26. august: Stavanger – Kristiansand
Etter frokost forlater vi Stavanger. Fra Sandnes kjører vi den idylliske Nordsjøveien langs kysten, via Brusand, Hellvik, Jøssingfjord og Åna-Sira og vi tar en pause i en av Sørlandets perler, Flekkefjord. Turen fortsetter forbi Lyngdal til Vigeland, Søgne og til Kristiansand. Innsjekk på Thon Hotel Kristiansand og felles middag på kvelden.

5. dag, 27. august: Kristiansand – Hjemsted
Etter en bedre frokost på hotellet pakker vi ut av rommene våre og tar fatt på siste etappen hjem. Avhengig av pauser underveis beregner vi å være hjemme igjen på kvelden. Vi håper alle er fornøyde med turen og at vi kan treffes på tur ved en senere anledning.

Reisefakta

Pris pr. person kr. 8750,-

Tillegg enkeltrom kr. 1195,-

Inkludert i prisen:
• Busstransport i moderne turbuss
• 1 overnatting i dobbeltrom på Hovdestøylen Hotel
• 2 overnattinger i dobbeltrom på Thon Hotel Stavanger
• 1 overnatting i dobbeltrom på Thon Hotel Kristiansand
• 4 frokoster og 4 middager på hotellene
• Båt Lysebotn - Lauvvik
• Flor og Fjære med båt t/r, omvisning og solid lunsj
• Sightseeing i Stavanger
• Reiseleder

Påmelding på tlf. 61292655 eller epost: post@feriespesialisten.com