STAVANGER MED FLOR & FJÆRE, HIRTSHALS OG LANGESUND 2019

Vi ønsker velkommen til Stavanger og det eksotiske Flor & Fjære. Stavanger er den smilende og sympatiske byen som er rik på kultur, natur, opplevelser og gode dager. Stavanger er en gammel by med vel bevarte sjøhus, Gamle Stavangers små hvite trehus og svingete gågater. Flor & Fjære er et blomstrende alternativ som består av fargerike blomster, romantiske stier og rustikk interiør og vi vil ha fornemmelsen av at vi er på de sydlige breddegrader.

1. dag, 1. juni: Dokka – Oslo – Hovdestøylen
Avreise fra Dokka kl. 08.00, videre påstigning mot Oslo og avreise fra Oslo bussterminal kl. 11.00. Vi kjører til Kongsberg – Notodden – Seljord. Vi tar nødvendige stopp på turen for beinstrekk og individuell lunsj. Vi fortsetter videre til Hovdestøylen Hotel & Lodge for overnatting. Felles middag og hyggelig samvær utover kvelden.

2. dag, 2. juni: Hovdestøylen – Stavanger
Etter en tidlig frokost (fra kl. 07.00) sjekker vi ut av hotellet og avreise til Lysebotn kl. 08.00. I Lysebotn går vi om bord i fergen som kl. 12.00 tar oss med fra Lysebotn til Lauvvik. I tillegg til Prekestolen får vi se andre severdigheter som Fossen, Fantahålå, Geitene. Om bord på båten er det muligheter for å kjøpe seg lunsj og etter ankomst Lauvvik kl. 14.30 fortsetter vi videre til Stavanger og til vårt hotell, Thon Hotel Stavanger. Vi slapper av før vi gjør oss klar for kveldens middag på hotellet.

3. dag, 3. juni: Flor og Fjære
Vi spiser frokost på hotellet og har litt tid på egenhånd, før vi reiser til bryggen og går om bord i fergen som bringer oss ut til øya hvor Flor og Fjære ligger kl. 11.00 – overfarten tar ca 20 minutter. Ute på øya blir vi ønsket velkommen med en omvisning i hagen kl. 11.20. Senere rusler vi rundt og nyter den praktfulle parken med fornemmelsen av de sydlige breddegrader før vi inntar dagens lunsj kl. 12.30, basert på havets råvarer. Flor og Fjære er et utrolig flott sted og vi er sikre på at alle lar seg imponere! Det blir tid til en ”ekstra runde” i parken før vi kl. 15.30 går vi om bord i båten som tar oss med tilbake til Stavanger. Middag og sosialt samvær på hotellet utover kvelden.

4. dag, 4. juni: Stavanger – Hirtshals
Vi spiser frokost på hotellet. Vi sjekker ut fra hotellet og møter deretter guiden vår som tar oss med på en sightseeing i Stavanger. Deretter besøker vi Norsk Oljemuseum for omvisning. Museet er et museum for alle og utstillingene forteller hvordan olje og gass blir til. Individuell lunsj og resten av ettermiddagen til egen disposisjon før vi møtes for å kjøre til kaia i god tid før båtavgang kl. 20.00. Vi sjekker inn på lugarene våre og spiser felles middagsbuffet om bord. Fjordlines moderne miljøskip frakter oss raskt og komfortabelt over til Hirtshals i Danmark.

5. dag, 5. juni: Hirtshals - Langesund – Oslo - Dokka
Frokost om bord på båten. Båten ankommer Hirtshals kl. 08.00 og har avgang igjen kl. 09.00, og vi setter kursen mot Norge igjen. Om bord kan du slå av en prat med andre reisende, kjøpe deg noe god mat i en av restaurantene og handle kvalitetsvarer til hyggelige priser i båtens taxfree-butikk.
Kl. 13.30 ankommer båten Langesund og bussen kjører oss den siste etappen hjem til utgangspunktet for turen. Vel hjemme håper vi alle har hatt en fin tur!

Reisefakta

Avreise 1. juni 2019 

5 dager / 4 netter

Pris pr. person kr. 8990,-

Tillegg for enkeltrom kr. 855,-

Tillegg for enkellugar kr. 490,-

Inkludert i prisen:

  • Busstransport i moderne turbuss
  • 1 natt på Hovdestøylen i doble rom
  • 2 netter på hotell i Stavanger i doble rom
  • 3 frokoster og 3 middager på hotellene
  • 1 natt på ferjen mellom Stavanger - Hirtshals - Langesund i doble innvendige lugarer
  • Frokost og middagsbuffet ombord på båten
  • Flor & Fære med båt tur/retur, omvisning og stor lunsj
  • Sightseeing i Stavanger med lokal guide
  • Inngang/omvisning Norsk Oljemuseum
  • Nødvendige bomavgifter

Påmelding innen 1. april 2019