Tyrkia – Kemer 2020

Bo førsteklasses i hjertet av Kemer

I den grønne og vakre havnebyen Kemer ønsker vi velkommen til Viking Star Hotel & Spa. Her nytes feriedagene fra tidlig til sent enten du vil oppleve Kemer, havet og den flotte naturen, eller koble av ved bassengkanten.
Bassengområdet er et naturlig samlingspunkt både på dag- og kveldstid. Om dagen er det solsenger og parasoller, barnebasseng og snack-servering. Om kvelden gjøres bassengområdet om til en stemningsfull arena for middag, mini-disco og underholdning. Ønsker du å fortsette dansen ut i de små morgentimer, finner du diskoteket i underetasjen.

Hotellet har en hyggelig à la carte-restaurant som er verdt et besøk. Det finnes også et Spa der du kan koble av ved innendørsbassenget, nytt tyrkisk bad i hamamet, ta bastu eller velge mellom et stort utvalg behandlinger for kropp og sjel (mot avgift). På hotellet er det og så en frisør, butikker, treningsrom, bordtennis, spillrom og biljard mot avgift.

1. dag, 15. oktober: Oslo – Antaly – Kemer
Oppmøte på Oslo Airport/Gardermoen senest 2 timer før avgang med Norwegian DY1260 kl. 14.40 med ankomst Antalya kl. 19.45. Vi finner buss og guide som vil ta oss med til vårt hotell, Viking Star Hotel. Her blir det innsjekk på rommene, deretter spiser vi middag i restauranten.

2. – 7. dag, 16.– 21. oktober: Kemer
Vi spiser frokost – lunsj – middag på hotellet alle dagene. Her kan man kose seg ved bassenget og nyte solen eller spasere rundt i den koselige byen og handle billig i en av de mange butikkene som finnes.
Rett utenfor hotellet er det marked 2 ganger i uken, her finner du alt mulig av alle slag til en billig penge. På mandag er det det ett fargerikt marked med frukt, grønnsaker, krydder, samt en del håndverk. På tirsdager er det tekstil marked ved Deniz Cad. Ikke glem å prute.
I løpet av disse dagene skal vi være med på flere utflukter, hvilkene dager utfluktene går på vil dere få vite mere om etter ankomsten.

8. dag, 22. oktober: Kemer – Antalya – Oslo
Vi spiser frokost og lunsj på hotellet før vi setter oss i bussen og kjører til flyplassen i Antalya i god tid før avgang med Norwegian DY1261 kl. 20.30 med ankomst Oslo/Gardermoen kl. 23.50.

Utfluktene:

Antalya og gamlebyen:
Dette er en dag som gir oss et innblikk i Antalyas historie og den gamle delen av byen – Kaleici. Spaser gjennom de gamle kvartalene med sine trehus og brosteinlagte gater. Stopp ved den gamle bymuren og ta den nærmere i øyesyn. Nyt den friske brisen fra den antikke havnen. Handle i noen av de små butikkene eller besøk Antalyas nyeste shoopingsentrum, Mark-Antalya med sitt store utvalg av butiker og merker.
Med sine 1 millioner innbyggere har denne storbyen mye å by på. Her finner du noe for enhver smak, velg det som passer deg best.

Båttur langsmed kysten av Kemer:
Koble av og nyt livet til sjøs. Nyt latmanslivet og frisk sjøluft ombord på en trebåt som tar oss gjennom krystallklart vann langs den tyrkiske riviera. Langs det vakre kystlandskapet gjør vi flere badestopp, og vi ankrer også opp i Phaselis viken hvor vi inntar lunsj. I horisonten kan vi skimte restene av den antikke byen med samme navn.

Fjelltur til Tahtali:
Bussen bringer oss opp til 800 meters høyde, og herfra tar vi Gondolbanen opp på 2365 moh.
Etter 15 minutter er vi på toppen av Tahtalifjellet, her kan vi nyte en fantastisk utsikt. På en klar dag kan man se Antalya og hele veien bort til Alanya i Øst.
Ta gjerne med en genser da det kan bli litt kjøligere i høyden.

Reisefakta

Pris pr. person kr. 11 895.-
Tillegg enkeltrom: kr. 1 400.-

Inkludert i prisen:
• Fly Norge – Antalya /Tyrkia t/r
• Alle pr. i dag kjente flyskatter
• Transfer flyplass/hotell t/r
• 7 overnattinger på Viking Star Hotel i dobbeltrom
• 7 frokoster – 7 lunsjer -7 middager
• Drikke til maten vin-øl-eller min-vann
• Norsktalende representant på stedet
• Visum
• Citytur i Kemer
• Utflukt til Antalya & gamlebyen
• Utflukt til fjellet Tahtali 2365 moh inkl. lift
• Båttur inkl. lunsj om bord
• Reiseleder