Ruhpolding 2022 – World Cup Skiskyting

Bli med på en herlig folkefest hvor våre norske skiskyttere spiller hovedrollen i fire spennende konkurranser, inkludert både dame- og herrestafett.  I Ruhpolding har du nå sjansen til å se verdens beste skiskyttere kjempe om heder og ære, mens du heier fra tribunen. Her er det liv og røre både i byen og på skistadion fra tidlig morgen til langt ut i de små timer.

Ruhpolding i Bayern er skiskyttersportens Mekka, og ligger ca. 45 min. kjøring vest for Mozarts fødeby, Salzburg. De kjente vintersportsstedene Inzell og Reit Im Winkl ligger ca. 20 min. kjøring fra vakre Ruhpolding. Ruhpolding er en flott by med litt i underkant av 7000 innbyggere. Vi bor på aja Ruhpolding (1,9 km fra sentrum) eller Ruhpoldinger Hof.

Vi har ett hotell sentralt i Reit im Winkl - Hotel Sonnleiten. Det går jevnlig shuttlebusser til skistadion fra Reit im Winkl.

Ønsker du deg litt kultur oppi alle konkurransene, kan vi varmt anbefale koselige Radisson Blu Hotel Altstad som ligger midt i den sjarmerende gamlebyen i Salzburg. Konkurransene starter en stund utpå dagen, så du kan fint utnytte formiddagstimene på vandring i byen. Vår egen buss kjører til og fra Ruhpolding.

Chiemgaü Arena er navnet på skistadion som ligger 5-6 km fra byen, og dit fraktes publikum i shuttlebusser som går hele dagen. Den kjente skiskytterbyen har arrangert VM hele 4 ganger siden 1979. Få med deg venner og kjente og meld dere på! Dette er en artig tur med mye spenning og moro som bare må oppleves.

Påmelding gjøres her: post@feriespesialisten.com 

Reisefakta

6 dager / 5 netter fra 12.01.22 - 17.01.22

Pris pr. person kr. 12950,-/kr. 13950,- i dobbeltrom

Tillegg for enkeltrom

Tillegg for suite

Pakken inneholder:

  • Fly Oslo - München eller Saltzburg tur/retur
  • 1 stk innsjekket bagasje
  • Transport flyplass - hotell tur/retur
  • Overnatting i valgt hotell inkl. frokost
  • Arenabilletter 4 dager
  • Norsk reiseleder