Oberhof 2023 VM Skiskyting

Foto: Thüringer Wintersportzentrum Oberhof

Priser og påmelding kommer i løpet av oktober 2021.
Ønsker du å reservere plass, fyll ut skjema her på siden så kontakter vi deg. 

Oberhof har lange tradisjoner når det gjelder skiskyting og i 2023 har de endelig fått tildelt et VM igjen – forrige VM der ble arrangert i 2004. Skiskyting er kanskje den aller mest spennende idretten av alle.

Når stadion er fullpakket med elleville tilskuere fra alle nasjoner som danser, synger og heier på sine idoler, svinger flaggene og ringer med  store bjeller – ja da er det en opplevelse å være tilstede for å følge spenningen live.

Oberhof er en trivelig liten by i delstaten Thüringen i Tyskland. Byen har ca 1700 innbyggere og er regionens vintersportssentrum med anlegg både for skiskyting, langrenn, hopp, alpint, bob og aking.

Norge tok hele 7 gull og 14 medaljer totalt i VM i Pokljuka 2021 og vi håper de fortsetter suksessen til 2023. Vi har allerede sikret oss senger så det er bare å sette i gang med planleggingen og melde seg på til neste VM.

Et VM i skiskyting må bare oppleves.

Kart

Hotell

Goldener Hirsch
Goldener Hirsch sin historie går så langt tilbake som til 1616. I dag er det et 4-stjerners hotell og restaurant som tilbyr overnatting og mat i hyggelige omgivelser.

Expert Reiser - logo
Expert Reiser-gruppen

Besøk våre søsterselskaper:
  • Maxpulse - logo
  • Feriespesialisten - logo
  • Messereiser - logo
  • Time2Discover - logo
  • Discover Norway - logo